Vođenje dislociranog B2B prodajnog tima - HSM informatika & Salesforce webinar, 22.04.

 

U posljednjih nekoliko tjedana velik broj tvrtki svoje je poslovanje moralo prilagoditi novonastaloj situaciji. Za zaposlenike je to uglavnom značilo rad od kuće na duže vrijeme. Za voditelje odjela uz taj izazov, pojavio se još jedan – kako voditi dislociran prodajni tim? Kako postići da prodajni timovi rade sinkronizirano i produktivno bez obzira na razdvojenost?

Upravo smo zato odlučili s vama podijeliti naše iskustvo putem webinara na temu “Može li dislocirani prodajni tim i dalje ostvarivati rezultate?”.

Filip Novak, Salesforce Territory Manager za našu regiju javio nam se izravno iz središnjice u Dublinu i rekao nam više o tome kako sustavi za upravljanje klijentima olakšavaju rad sada dislociranih prodajnih timova velikih kompanija s iznimno velikim bazama klijenata. S druge strane, Slaven Stojanović, Head of Sales u HSM informatici podijelio je svoje iskustvo kako strukturirano vođenje prodajnih aktivnosti i automatizacija prodajnih procesa može pomoći u vođenju i održavanju produktivnosti prodajnog tima lokalne tvrtke koja koristi Salesforce CRM platformu.

Zanima vas kako…

… učinkovito voditi i odlučivati unutar dislociranih projektnih timova?
… učinkovito surađivati na daljinu unutar dislociranih prodajnih timova?
…strukturirano voditi prodajne aktivnosti i automatizirati prodajne procese?
… jednostavno i učinkovito izvještavati o uspješnosti prodajnih i marketinških aktivnosti?

I što je najvažnije, kako konstruktivno iskoristiti ovo zahtjevno vrijeme i stvoriti prilike za buduće poslovanje?

Propustili ste ovaj webinar?