Učinkovitiji rad na terenu
Učinkovitiji rad na terenu

Field Service Cloud

Field Service Cloud namijenjen je optimizaciji rada na terenu. Učinkovitiji terenski radnici, bolja optimizacija resursa i bolja koordinacija samo su neke od prednosti koje Field Service Cloud može donijeti.

Jednostavno upravljanje radnim nalozima

Lako kreirajte i upravljajte radnim nalozima za terenski rad. Nalozi se automatski integriraju s kontaktima, slučajevima i ostalim podacima koje čuvate u Salesforceu. Pošto su svi podaci koji vam mogu zatrebati na jednom mjestu, nijedan podatak vam ne može promaknuti.

Optimizirajte rasporede

Brzo rezervirajte termine direktno iz servisne konzole. Zahvaljujući inteligentnom sustavu rasporeda, slučajevi se automatski dodjeljuju odgovarajućem zaposleniku s obzirom na vrijeme, vještine, lokaciju i druge poslovne procedure, u svrhu povećanja produktivnosti.

Upravljajte nalozima s bilo kojeg mobilnog uređaja

Field Service Lightning mobilna aplikacija donosi punu moć upravljanja radnim nalozima gdje god se nalazili. Bez obzira na lokaciju, zaposlenici imaju uvid u raspored, inventar i pristup suradnji u stvarnom vremenu. Ova mobilna aplikacija može se prilagoditi kako bi zaposlenici na dlanu imali točno ono što im je potrebno.

Donosite pametnije odluke

Koristite Field Service Analytics kako biste imali jednostavan uvid u ispunjavanje ciljeva i operabilnost, u stvarnom vremenu. Integrirajte Field Service Cloud s drugim sustavima i spriječite probleme prije nego što se uopće dogode, iz jednog jedinstvenog mjesta.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA KONZALTING, SALESFORCE LICENCE, IMPLEMENTACIJU I PODRŠKU