Povezana i učinkovitija organizacija
Povezana i učinkovitija organizacija

Salesforce za neprofitne organizacije

Stvoren za eru društvenih mreža i mobilnih aplikacija, Salesforce za neprofitne organizacije povezat će cijelu vašu organizaciju – vaše partnere, donatore, zaposlenike i programe – kako biste mogli stvarati bolje programe i usluge, ojačati vašu zajednicu, efikasnije komunicirati i prikupiti više sredstava.

Prikupite više sredstava

Prikupite više sredstava

Omogućite cijeloj organizaciji da vidi potpunu sliku donatora, volontera i članova na istom mjestu. Zahvaljujući društvenim mrežama, mobilnim mogućnostima i kolaboracijskim alatima u svojem središtu, Salesforce pomaže neprofitnim organizacijama da grade dugotrajne odnose s volonterima i donatorima.
Ojačajte svoju zajednicu

Ojačajte svoju zajednicu

Današnji donatori žele biti dio rješenja. Stvorite unutarnje i vanjske zajednice koje će pojačati vaš utjecaj. Surađujte u stvarnom vremenu kako bi lako pronašli i dijelili informacije i pojednostavili proces donošenja odluka. Transformirajte načine za suradnju s drugima.
Trenutni uvid u vašu neprofitnu organizaciju

Trenutni uvid u vašu neprofitnu organizaciju

Zahvaljujući Salesforce Wave Analyticsu pogledajte dalje od izvještaja i nadzornih ploča - dinamički i dubinski analizirajte podatke kako biste identificirali prilike i donosili bolje odluke.
Komunicirajte efikasnije

Komunicirajte efikasnije

Rast društvenih mreža i mobilne tehnologije znači da postoji sve više načina da se spojite s ljudima koji su vam bitni. Bez obzira na to pokušavate li doći do novih donatora ili proširiti svijest o onome čime se bavite, slanje prave poruke pravoj osobi u pravo vrijeme može bitno doprinijeti vašem učinku.
Stvarajte bolje programe i usluge

Stvarajte bolje programe i usluge

Pružanje izvrsnih programa i usluga može biti otežano ako je za njih potrebno mnogo manualnih procesa. Brzo kreirajte ili instalirajte prilagođene mobilne aplikacije kako biste jednostavno upravljali programima, tako da manje vremena trošite na organizaciju, a više vremena na pružanje usluga.
Stvarajte aplikacije brzo, za još brži učinak

Stvarajte aplikacije brzo, za još brži učinak

App Cloud nalazi se u središtu Salesforce sustava za neprofitne organizacije, i neophodan dio povezane organizacije. App Cloud jedinstveno je mjesto na kojem možete stvoriti, pokrenuti i optimizirati svoje aplikacije.

što kažu korisnici

Inovativan i proaktivan pristup HSM informatike u unaprjeđenju sustava Salesforce za neprofitne organizacije omogućava nam da poboljšavamo naše interne procese praćenja donacija i planiranja komunikacije prema donatorima, što je temeljni preduvjet za uspješno djelovanje Udruge, transparentnost i dugoročnu održivost. Izuzetno je korisno, ugodno i nadahnjujuće raditi s timom HSM informatike jer su uvažili naše potrebe i pomogli nam u procesu jasnog definiranja ciljeva koji smo projektom trebali postići, te su iste i ostvarili u dogovorenom vremenu i opsegu. Komunikacija je bila otvorena i vrlo ugodna, te se unaprijed veselimo novim prilikama za takvu profesionalnu i prijateljsku suradnju, a posebno želimo istaknuti njihovu podršku u cilju društvene odgovornosti i doprinosa našoj misiji donošenja osmijeha bolesnima i nemoćnima.
Mladenka Majerić

Mladenka Majerić

Direktorica, Crveni nosovi klaunovidoktori

Power of Us program & Salesforce proizvodi za neprofitne organizacije

Kao neprofitna organizacija prijavite se za Power of Us program. Osigurajte poseban pristup Salesforce proizvodima i resursima.