Salesforce webinar
Salesforce webinar
23.09.2020.

KAKO (P)OSTATI KONKURETAN NA SVE ZAHTJEVNIJEM TRŽIŠTU?

High-tech i IT tržište već godina postaje sve kompetitivnije zahvaljujući globalizaciji zbog koje više ne postoji prepreka da dođete do klijenta, ma gdje se on nalazio. Zato je tvrtkama u high-tech i IT industriji postalo važnije nego ikad sistematizirati svoje prodajne procese kako bi omogućili nepogrešivo korisničko iskustvo i tako potaknuli klijenta da u moru konkurentnih tvrtki izabere baš vašu.

Koliko za postizanje tog cilja znači implementacija CRM rješenja iz prve će vam ruke reći Bojan Krstić, Solution Sector Director i predstavnik našeg klijenta, beogradske tvrtke AIGO. AIGO Business System jedna je od vodećih kompanija regije u području rješenja za ispis i integracije poslovnih sustava. Zašto su se odlučili na implementaciju, što im je donijela, ali i koji su bili najveći izazovi možete čuti na našem besplatnom webinaru 23. rujna u 14h. Također, naš Slaven Stojanović, Head of Sales i Filip Novak, Salesforce Territory Manager za regiju predstavit će mogućnosti koje Salesforce platforma nudi high-tech i IT tvrtkama, ali i svim tvrtkama koje se bave kompleksnijom projektnom prodajom.

Prijavite se za sudjelovanje na besplatnom webinaru i podijelite s nama vaša pitanja, ideje i iskustva.
Vidimo se!KADA: 23.09.2020. u 14 sati

KOME JE NAMIJENJEN: izvršnom menadžmentu, direktorima prodaje, marketinga i isporuke IT i tehnoloških tvrtki,
kao i svim tvrtkama koje se bave kompleksnom projektnom prodajom


Hvala na interesu za besplatni Salesforce webinar!

Nažalost, sva mjesta su popunjena.

pročitajte novosti na blogu

Kako do uspješne CRM implementacije?

Sigurno ste često čuli kako je dobra priprema pola posla. Zašto to pravilo vrijedi i za projekte CRM implementacije pročitajte u tekstu Paule Stražičić, Senior Consultant, HSM informatika.

Kako ostvariti bolje rezultate s istim resursima?

Koji je ključ zadržavanja dobrih poslovnih rezultata u razdoblju koje nas očekuje, a sa sobom nosi posljedice krize, pročitajte u blogu Jakova Urbankea, Business Solutions Director, HSM informatika.

Društvena odgovornost kao zalog za budućnost

Kako doniranje i humanitarni rad uskladiti s vrijednostima i ciljevima tvrtke kroz pokrete poput Pledge 1%? Zašto sistematiziran i raznovrstan pristup društvenom djelovanju doprinosi i samoj tvrtki koja donira? Pročitajte u blogu Ane Šutić Renić, Head of Marketing Automation, HSM informatika.