Salesforce webinar
Salesforce webinar
23.09.2020.

KAKO (P)OSTATI KONKURETAN NA SVE ZAHTJEVNIJEM TRŽIŠTU?

High-tech i IT tržište već godina postaje sve kompetitivnije zahvaljujući globalizaciji zbog koje više ne postoji prepreka da dođete do klijenta, ma gdje se on nalazio. Zato je tvrtkama u high-tech i IT industriji postalo važnije nego ikad sistematizirati svoje prodajne procese kako bi omogućili nepogrešivo korisničko iskustvo i tako potaknuli klijenta da u moru konkurentnih tvrtki izabere baš vašu.

Koliko za postizanje tog cilja znači implementacija CRM rješenja iz prve će vam ruke reći Bojan Krstić, Solution Sector Director i predstavnik našeg klijenta, beogradske tvrtke AIGO. AIGO Business System jedna je od vodećih kompanija regije u području rješenja za ispis i integracije poslovnih sustava. Zašto su se odlučili na implementaciju, što im je donijela, ali i koji su bili najveći izazovi možete čuti na našem besplatnom webinaru 23. rujna u 14h. Također, naš Slaven Stojanović, Head of Sales i Filip Novak, Salesforce Territory Manager za regiju predstavit će mogućnosti koje Salesforce platforma nudi high-tech i IT tvrtkama, ali i svim tvrtkama koje se bave kompleksnijom projektnom prodajom.

Prijavite se za sudjelovanje na besplatnom webinaru i podijelite s nama vaša pitanja, ideje i iskustva.
Vidimo se!KADA: 23.09.2020. u 14 sati

KOME JE NAMIJENJEN: izvršnom menadžmentu, direktorima prodaje, marketinga i isporuke IT i tehnoloških tvrtki,
kao i svim tvrtkama koje se bave kompleksnom projektnom prodajom


Hvala na interesu za besplatni Salesforce webinar!

Nažalost, sva mjesta su popunjena.

pročitajte novosti na blogu

Kako ostvariti bolje rezultate s istim resursima?

Koji je ključ zadržavanja dobrih poslovnih rezultata u razdoblju koje nas očekuje, a sa sobom nosi posljedice krize, pročitajte u blogu Jakova Urbankea, Business Solutions Director, HSM informatika.

Društvena odgovornost kao zalog za budućnost

Kako doniranje i humanitarni rad uskladiti s vrijednostima i ciljevima tvrtke kroz pokrete poput Pledge 1%? Zašto sistematiziran i raznovrstan pristup društvenom djelovanju doprinosi i samoj tvrtki koja donira? Pročitajte u blogu Ane Šutić Renić, Head of Marketing Automation, HSM informatika.

Moja prva Salesforce aplikacija

Jedna od glavnih prednosti Salesforcea je mogućnost jednostavnog razvoja vlastitih prilagođenih aplikacija, a više o tome kako je napravila svoju prvu Salesforce aplikaciju piše Anamarija Reljanović, Junior Salesforce Developer, HSM informatika.