Salesforce webinar
Salesforce webinar
23.09.2020.

KAKO (P)OSTATI KONKURETAN NA SVE ZAHTJEVNIJEM TRŽIŠTU?

High-tech i IT tržište već godina postaje sve kompetitivnije zahvaljujući globalizaciji zbog koje više ne postoji prepreka da dođete do klijenta, ma gdje se on nalazio. Zato je tvrtkama u high-tech i IT industriji postalo važnije nego ikad sistematizirati svoje prodajne procese kako bi omogućili nepogrešivo korisničko iskustvo i tako potaknuli klijenta da u moru konkurentnih tvrtki izabere baš vašu.

Koliko za postizanje tog cilja znači implementacija CRM rješenja iz prve će vam ruke reći Bojan Krstić, Solution Sector Director i predstavnik našeg klijenta, beogradske tvrtke AIGO. AIGO Business System jedna je od vodećih kompanija regije u području rješenja za ispis i integracije poslovnih sustava. Zašto su se odlučili na implementaciju, što im je donijela, ali i koji su bili najveći izazovi možete čuti na našem besplatnom webinaru 23. rujna u 14h. Također, naš Slaven Stojanović, Head of Sales i Filip Novak, Salesforce Territory Manager za regiju predstavit će mogućnosti koje Salesforce platforma nudi high-tech i IT tvrtkama, ali i svim tvrtkama koje se bave kompleksnijom projektnom prodajom.

Prijavite se za sudjelovanje na besplatnom webinaru i podijelite s nama vaša pitanja, ideje i iskustva.
Vidimo se!KADA: 23.09.2020. u 14 sati

KOME JE NAMIJENJEN: izvršnom menadžmentu, direktorima prodaje, marketinga i isporuke IT i tehnoloških tvrtki,
kao i svim tvrtkama koje se bave kompleksnom projektnom prodajom


Hvala na interesu za besplatni Salesforce webinar!

Nažalost, sva mjesta su popunjena.

pročitajte novosti na blogu

Moja prva Salesforce aplikacija

Jedna od glavnih prednosti Salesforcea je mogućnost jednostavnog razvoja vlastitih prilagođenih aplikacija, a više o tome kako je napravila svoju prvu Salesforce aplikaciju piše Anamarija Reljanović, Junior Salesforce Developer, HSM informatika.

Kako pomoću webinara stvoriti prodajne prilike?

Kako organizirati što bolji webinar, ali i nakon njega realizirati što više prodajnih prilika pročitajte u blogu Ane Šutić Renić, Head of Marketing Automation i Slavena Stojanovića, Head of Sales, HSM informatika.

Kako unaprijediti poslovanje uz nove tehnologije?

Digitalno potpisivanje zasigurno je jedan od trendova budućnosti koji očekuje većinu tvrtki. Koje su njegove prednosti i kako integriranjem s CRM alatima može unaprijediti vaše poslovanje pročitajte u tekstu Paule Stražičić, Consultant, HSM informatika.