Salesforce webinar
Salesforce webinar
16.07.2020.

Sinergija marketinga i prodaje za bolje poslovanje

Unatoč razlici u vidu poslovnih procesa, B2B marketing i prodaja imaju isti cilj: osigurati dodatni posao i rast tvrtke. U današnje vrijeme, kad klijenti brže nego ikad diktiraju promjene na tržištu, njihovo usklađivanje postalo je neophodno. U praksi često ne postoje jedinstvena strategija i ciljevi, kao niti taktike, što ne samo da dovodi do komunikacijskih poteškoća među odjelima, već negativno utječe na rezultate poslovanja.

Upravo smo zato odlučili na sljedećem webinaru na temu Sinergija marketinga i prodaje za bolje poslovanje odgovoriti na pitanje kako marketinška automatizacija i CRM omogućuju povećanje produktivnosti prodaje, smanjenje marketinških troškova i ostvarenje zajedničkih ciljeva. Prodajni i marketinški odjeli nisu i ne smiju biti izolirani otoci, već bi trebali surađivati na redovnoj bazi. Upravo zato sve više tvrtki traži načine kojima bi mogli poboljšati njihovu suradnju. Jedan od ključnih pokretača takve sinergije je tehnologija.

Filip Novak, Salesforce Territory Manager za našu regiju otvorit će temu i objasniti kako automatizacija marketinga može pomoći prodaji. Dejan Rogan, Senior Consultant HSM informatike s dugogodišnjim iskustvom reći će nam koliko za odjel prodaje znači dobra suradnja s odjelom marketinga i kako što efikasnije pratiti rezultate.

Prijavite se za sudjelovanje na besplatnom webinaru i podijelite s nama vaša pitanja, ideje i iskustva.
Vidimo se!KADA: 16.07.2020. u 14 sati

KOME JE NAMIJENJEN: Direktorima tvrtki, menadžerima prodaje i marketinga,
prodajnim stručnjacima te svima koji žele unaprijediti poslovne procese


Hvala na interesu za Salesforce webinar!

Nažalost, sva mjesta su popunjena.

pročitajte novosti na blogu

Društvena odgovornost kao zalog za budućnost

Kako doniranje i humanitarni rad uskladiti s vrijednostima i ciljevima tvrtke kroz pokrete poput Pledge 1%? Zašto sistematiziran i raznovrstan pristup društvenom djelovanju doprinosi i samoj tvrtki koja donira? Pročitajte u blogu Ane Šutić Renić, Head of Marketing Automation, HSM informatika.

Moja prva Salesforce aplikacija

Jedna od glavnih prednosti Salesforcea je mogućnost jednostavnog razvoja vlastitih prilagođenih aplikacija, a više o tome kako je napravila svoju prvu Salesforce aplikaciju piše Anamarija Reljanović, Junior Salesforce Developer, HSM informatika.

Kako pomoću webinara stvoriti prodajne prilike?

Kako organizirati što bolji webinar, ali i nakon njega realizirati što više prodajnih prilika pročitajte u blogu Ane Šutić Renić, Head of Marketing Automation i Slavena Stojanovića, Head of Sales, HSM informatika.