Salesforce webinar
Salesforce webinar
13.5.2020.

Sustavno upravljanje prodajom u medijskoj industriji

Zašto je u oglašavanju bitno pratiti kompletni prodajni proces, statistike i predviđanja? Što jednoj medijskoj kući znači sustav za upravljanje klijentima? Može li joj CRM pomoći u tome da maksimalno monetizira svoj oglasni prostor? Kako sistematizirano voditi velike evente, kampanje i projekte, ali i graditi dugoročne odnose s vašim klijentima?

Ova i druga pitanja koja se pojavljuju u medijskoj industriji u cijeloj regiji otvorit ćemo i odgovoriti na našem novom webinaru Sustavno upravljanje prodajom u medijskoj industriji na kojem očekujemo sudionike iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine. Osim što ćemo vas kao ovlašteni partner kompanije Salesforce za Adriatic regiju, vodeće CRM tvrtke u svijetu, upoznati s mogućnostima koje ta platforma nudi u poboljšanju poslovanja medija, i naši će vam klijenti iz prve ruke prenijeti svoje iskustvo korištenja sustava i kako im je pomogao u sistematizaciji prodajnih procesa.

U temu će nas uvesti Filip Novak, Salesforce Territory Manager za našu regiju koji će se javiti iz središnjice tvrtke u Dublinu. Od našeg senior konzultanta Dejana Rogana saznajte kako se CRM platforma može prilagoditi potrebama medijske industrije te tako tvrtkama pomoći u povećanju prodaje. Osobito nam je drago što će nam se pridružiti i Luka Šolta, Project Manager u 24sata, vodeće medijske kuće u Hrvatskoj, ispričat će korisničku stranu priče o tome koliko im u svakodnevnom funkcioniranju timova pomaže Salesforce platforma za upravljanje odnosima s klijentima.

Prijavite se za sudjelovanje na besplatnom webinaru i podijelite s nama vaša pitanja, ideje i iskustva.
Vidimo se!KADA: 13.5.2020. u 14 sati

KOME JE NAMIJENJEN: Direktorima tvrtki, menadžerima prodaje i marketinga
te svima koji žele unaprijediti poslovne procese i bolje se snaći u novim okolnostima


Hvala na interesu za Salesforce webinar!

Nažalost, sva mjesta su popunjena.

pročitajte novosti na blogu

Prodaja u novim okolnostima. Što smo radili da podignemo prodaju?

Izvanredna situacija u kojoj su se tvrtke našle posljednjih mjeseci od gotovo svih je zahtijevala prilagodbu. Kako je ona izgledala u HSM-u pročitajte u blogu Jakova Urbankea, COO, HSM informatika.

5 savjeta za produktivan rad od kuće

Većina se tvrtki u ovoj situaciji morala prilagoditi radu od kuće. Kako biti što uspješniji u prelasku na novi način rada i može li on biti produktivan pročitajte u tekstu Ane Rogić, Marketing Assistant, HSM informatika.

Što je to Partner Relationship Management i kako može pomoći vašem poslovanju?

PRM rješenje omogućuje tvrtkama koje se u velikoj mjeri oslanjaju na partnere u svom distribucijskom kanalu da ostvare rast na tržištu. Koji su njegovi benefiti za vaše poslovanje pročitajte u tekstu Paule Stražičić, Consultant, HSM informatika.