Povezana i efikasna organizacija
Povezana i efikasna organizacija

Salesforce za neprofitne organizacije

Stvoren za eru društvenih mreža i mobilnih aplikacija, Salesforce za neprofitne organizacije povezaće celu vašu organizaciju – vaše partnere, donatore, zaposlene i programe – kako biste mogli da stvarate bolje programe i usluge, ojačaće vašu zajednicu, efikasnije da komunicirate i prikupite više sredstava.

Prikupite više sredstava

Prikupite više sredstava

Omogućite celoj organizaciji da vidi potpunu sliku donatora, volontera i članova na istom mestu. Zahvaljujući društvenim mrežama, mobilnim mogućnostima i kolaboracijskim alatima, Salesforce pomaže neprofitnim organizacijama da podstiču i grade dugotrajne odnose sa volonterima i donatorima.
Ojačajte svoju zajednicu

Ojačajte svoju zajednicu

Današnji donatori žele da budu deo rešenja. Stvorite unutrašnje i spoljašnje zajednice koje pojačavaju vaš uticaj. Sarađujte u stvarnom vremenu kako bi lako pronašli i delili informacije i pojednostavili proces donošenja odluka. Transformišite načine za saradnju.
Trenutni uvid u vašu neprofitnu organizaciju

Trenutni uvid u vašu neprofitnu organizaciju

Zahvaljujući Salesforce Wave Analytics-u pogledajte dalje od izveštaja i kontrolnih tabli - dinamički i dubinski analizirajte podatke kako biste identifikovali prilike i donosili bolje odluke.
Komunicirajte efikasnije

Komunicirajte efikasnije

Rast društvenih mreža i mobilne tehnologije znači da postoji više načina nego ikad da se spojite sa ljudima koji su vam bitni. Bez obzira na to da li pokušavate da dođete do novih donatora ili proširite svest o onome čime se bavite, slanje prave poruke pravoj osobi u pravo vreme može bitno da doprinese vašoj efikasnosti.
Stvarajte bolje programe i usluge

Stvarajte bolje programe i usluge

Pružanje izvrsnih programa i usluga može biti otežano ako je za njih potrebno mnogo manuelnih procesa. Brzo kreirajte ili instalirajte prilagođene mobilne aplikacije kako biste jednostavno upravljali programima, tako da manje vremena trošite na organizaciju, a više vremena na pružanje kvalitetnih usluga.
Stvarajte aplikacije brzo, za još bržu efikasnost

Stvarajte aplikacije brzo, za još bržu efikasnost

App Cloud u srcu je Salesforce sistema za neprofitne organizacije, i neophodan deo povezane organizacije. App Cloud jedinstveno je mesto na kom možete stvoriti, pokrenuti i optimizovati svoje aplikacije.

šta kažu korisnici

Inovativan i proaktivan pristup HSM informatike u unaprjeđenju sustava Salesforce za neprofitne organizacije omogućava nam da poboljšavamo naše interne procese praćenja donacija i planiranja komunikacije prema donatorima, što je temeljni preduvjet za uspješno djelovanje Udruge, transparentnost i dugoročnu održivost. Izuzetno je korisno, ugodno i nadahnjujuće raditi s timom HSM informatike jer su uvažili naše potrebe i pomogli nam u procesu jasnog definiranja ciljeva koji smo projektom trebali postići, te su iste i ostvarili u dogovorenom vremenu i opsegu. Komunikacija je bila otvorena i vrlo ugodna, te se unaprijed veselimo novim prilikama za takvu profesionalnu i prijateljsku suradnju, a posebno želimo istaknuti njihovu podršku u cilju društvene odgovornosti i doprinosa našoj misiji donošenja osmijeha bolesnima i nemoćnima.
Mladenka Majerić

Mladenka Majerić

Direktorica, Crveni nosovi klaunovidoktori

Power of Us program & Salesforce proizvodi za neprofitne organizacije

Kao neprofitna organizacija prijavite se za Power of Us program. Osigurajte poseban pristup Salesforce proizvodima i resursima.