Salesforce webinar
Salesforce webinar
23.09.2020.

KAKO (P)OSTATI KONKURETAN NA SVE ZAHTEVNIJEM TRŽIŠTU?

High-tech i IT tržište već godinama postaje sve kompetitivnije zahvaljujući globalizaciji zbog koje više ne postoji prepreka da dođete do klijenta, ma gde se on nalazio. Zato je kompanijama u high-tech i IT industriji postala važnija nego ikad sistematizacija prodajnih procesa kako bi omogućili nepogrešivo korisničko iskustvo i tako podstakli klijenta da u moru konkurentnih firmi izabere baš vašu.

Koliko za postizanje tog cilja znači implementacija CRM rešenja iz prve će vam ruke reći Bojan Krstić, Solution Sector Director i predstavnik našeg klijenta, beogradske firme Aigo. Aigo Business System jedna je od vodećih kompanija u regionu u oblasti rešenja za ispis i integracije poslovnih sistema. Zašto su se odlučili za implementaciju, šta im je donela, ali i koji su bili najveći izazovi možete čuti na našem besplatnom webinaru 23. septembra u 14h. Takođe, naš Slaven Stojanović, Head of Sales i Filip Novak, Salesforce Territory Manager za region predstaviće mogućnosti koje Salesforce platforma nudi high-tech i IT kompanijama.

Prijavite se za sudelovanje na besplatnom webinaru i podelite s nama vaša pitanja, ideje i iskustva.
Vidimo se!KAD: 23.09.2020. u 14h

KOME JE NAMENJEN: izvršnom menadžmentu, direktorima prodaje, marketinga i isporuke IT i tehnoloških firmi,
kao i svim kompanijama koje se bave kompleksnom projektnom prodajom.


Hvala na interesu za besplatni Salesforce webinar!

Nažalost, sva mjesta su popunjena.

pročitajte novosti na blogu

Kako do uspješne CRM implementacije?

Sigurno ste često čuli kako je dobra priprema pola posla. Zašto to pravilo vrijedi i za projekte CRM implementacije pročitajte u tekstu Paule Stražičić, Senior Consultant, HSM informatika.

Moja prva Salesforce aplikacija

Jedna od glavnih prednosti Salesforcea je mogućnost jednostavnog razvoja vlastitih prilagođenih aplikacija, a više o tome kako je napravila svoju prvu Salesforce aplikaciju piše Anamarija Reljanović, Junior Salesforce Developer, HSM informatika.

5 savjeta za produktivan rad od kuće

Većina se tvrtki u ovoj situaciji morala prilagoditi radu od kuće. Kako biti što uspješniji u prelasku na novi način rada i može li on biti produktivan pročitajte u tekstu Ane Rogić, Marketing Assistant, HSM informatika.