KAKO VAM KAO SALESFORCE PARTNER MOŽEMO POMOĆI

 

Kao kompanija sa dugogodišnjim regionalnim iskustvom, kao Salesforce korisnik i službeni Salesforce Consulting Partner za Adriatic region, pružamo vam usluge konsaltinga, prodaje, implementacije i podrške za Salesforce rešenja.

 
Svaka kompanija ima svoje sopstvene potrebe i izazove, zato ćemo zajedno pronaći najbolje rešenje za unapređenje vaših poslovnih procesa. Prilagodićemo Salesforce vašim potrebama kako biste u potpunosti optimizovali svoje poslovanje, i obučiti vas kako da najuspešnije koristite implementirano rešenje.
 

ZAŠTO ĆE VAŠA CRM IMPLEMENTACIJA BITI USPEŠNA

  • Vi pričate, mi slušamo. Ne postoji ništa što volimo više od upoznavanja uspešnih ljudi i načina na koji rade. Ovde smo kako bismo vam postavili prava pitanja - Šta čini vaš posao uspešnim? Gde se vidite u budućnosti? Koji su vaši ciljevi?

  • Svaki posao je jedinstven, zato u CRM rešenjima ne postoji univerzalna formula. Na osnovu informacija koje dobijamo od vas, iskoristićemo naše veštine i znanja kako bismo pronašli rešenje koje najbolje odgovara vašem poslovanju, budžetu i vremenskom okviru.

  • Sad je vreme za stvaranje novog sistema. Korak po korak, pretvaramo vaše ideje u živo, funkcionalno rešenje. Držimo vas u toku, tako da u svakom trenutku znate kako napreduje vaša Salesforce implementacija.

  • Vaši dragoceni podaci biće u oblaku, ali nećemo dopustiti da dođu u pogrešne ruke. Stoga će naš prvi prioritet biti osiguranje vaših podataka.

  • Važna funkcija Salesforce sistema je to što se radi o jednom od najnaprednijih rešenja, s mnogo uzbudljivih opcija i mogućnosti. Pobrinućemo se da to ne postane teret, kroz podučavanje vaših zaposlenih o tome kako na jednostavan način koristiti Salesforce u svom svakodnevnom poslu.

  • Sad smo spremni za puštanje ovog novog sjajnog rešenja u rad unutar vaše kompanije . Uključujemo sve vaše zaposlene u Salesforce, jednog po jednog. Naš i vaš trud se isplatio, sada ste i službeno postali kompanija orijentisana prema klijentima!

  • Možda ćete otvoriti novu kancelariju u Berlinu ili New Yorku, možda želite klijentima da predstavite sjajnu novu uslugu ili vam jednostavno treba pomoć u održavanju Salesforce sistema. Mi ostajemo uz vas, tako da možete računati na našu podršku, bez obzira na to u kom smeru vas odvede vaš poslovni put.


Kako nas klijenti procenjuju?

Salesforce Customer Satisfaction (CSAT) meri zadovoljstvo klijenata sa Salesforce implementacijom

ŠTA NEKI OD NAŠIH KLIJENATA KAŽU O SARADNJI SA NAMA

Najbolji put ka uspešnoj implementaciji bilo kog poslovnog IT rešenja je pronaći partnera koji razume potrebe savremenog poslovanja. Srećom, pronašli smo takvog partnera u regionu. HSM Informatika zaista je ambasador Salesforce kvaliteta i ugleda.
Milan Davidović

Milan Davidović

direktor sektora za brigu o kupcu, garancije i razvoj IMS-a, Delta Motors

Izuzetno je ugodno i nadahnjujuće raditi s timom HSM informatike jer su uvažili naše potrebe i pomogli nam u definiranju ciljeva koji smo projektom trebali postići, te su iste i ostvarili u dogovorenom vremenu i opsegu.
Mladenka Majerić

Mladenka Majerić

izvršna direktorica, Crveni nosovi klaunovidoktori

Tim HSM informatike sastoji se od stručnjaka s kojima je lako surađivati. Dali su nam niz korisnih savjeta za poboljšanje prodajnih rezultata i brzo isporučili sve što smo dogovorili. Rad na ovom projektu bio je zaista ugodno iskustvo.
Kristina Toth Đurić

Kristina Toth Đurić

direktorica, Dodana vrijednost

Od početka implementacije svakim danom sve više uviđamo koliko je to moćan alat i već vidimo njegov doprinos budućem razvoju poslovanja. HSM informatika pristupila je otvoreno i suradnički razumijevanju naših potreba i usmjerila nas na pravi model korištenja, uz profesionalnu podršku.
Darko Žvan

Darko Žvan

direktor prodaje, MICRO-LINK / AdriNet

Želite li da pročitate naš najnoviji blog, da saznate novosti iz HSM-a ili da dobijete pozivnicu za naš sledeći događaj?

Kontaktirajte nas za konsalting, Salesforce licence, implementaciju i podršku