O nama

HSM Informatika je u IT-u godinama, tačnije od 1990. Oduvek smo kao partner vodećim svetskim proizvođačima softvera, svojim klijentima pružali celokupnu uslugu, od konsaltinga i implementacije do edukacije i podrške. Prepoznavali smo poslovne potrebe svojih klijenata i trudili se da unapredimo njihove poslovne procese, kako bi uvek bili još malo bolji.

Salesforce danas nije izuzetak. Koristimo svoja znanja i dugogodišnje iskustvo da pronađemo najbolje Salesforce rešenje za svoje klijente i prilagodimo ga njihovim potrebama. Ali mi to ne radimo samo za naše klijente - Salesforce je zaista centar i našeg poslovanja, kojeg koriste svi - bilo da se radi o prodaji, marketingu ili drugom odelu unutar firme.


Šta i kako radimo

  • Slušamo vas, analiziramo vaše potrebe, prilagođavamo Salesforce rešenje vašim poslovnim procesima, obučavamo vas i pružamo vam podršku. Kroz ovakav sveobuhvatan pristup, ostvarujemo kvalitetne odnose sa svojim klijentima i zajedno gradimo rešenje koje će znatno poboljšati vaše poslovanje.

  • Iz centralne kancelarije u Zagrebu pa preko kancelarije u Beogradu, radimo s klijentima iz cele Europe. Putovanja nam naravno nisu strana, a zahvaljujući današnjoj tehnologiji fizičke barijere više ne postoje.

  • Radili smo i radimo s raznim kompanijama, od manjih i srednjih do velikih. Imamo klijente iz mnogih branši, uključujući medijske kuće, automobilsku industriju, neprofitne organizacije, kompanije koje se bave prodajom i distribucijom ili možda konsultantskim uslugama. Klijenti su razni, ali svi imaju nešto zajedničko. Kako unaprediti poslovanje, ostvariti kvalitetnije odnose s kupcima i partnerima i dugoročno poboljšati poslovanje.

  • Zajedno ćemo analizirati vaše poslovne procese, pronaći mesta za poboljšanje, odabrati najbolje Salesforce rešenje i prilagoditi ga vašim potrebama. I na kraju, obučiti vas kako da svoje rešenje koristite na optimalan način, i naravno pružati vam podršku.
    Saznajte više

ŠTA KLIJENTI KAŽU O SARADNJI SA NAMA

Izuzetno je ugodno i nadahnjujuće raditi s timom HSM informatike jer su uvažili naše potrebe i pomogli nam u definiranju ciljeva koji smo projektom trebali postići, te su iste i ostvarili u dogovorenom vremenu i opsegu.
Mladenka Majerić

Mladenka Majerić

izvršna direktorica, Crveni nosovi klaunovidoktori

Tim HSM informatike sastoji se od stručnjaka s kojima je lako surađivati. Dali su nam niz korisnih savjeta za poboljšanje prodajnih rezultata i brzo isporučili sve što smo dogovorili. Rad na ovom projektu bio je zaista ugodno iskustvo.
Kristina Toth Đurić

Kristina Toth Đurić

direktorica, Dodana vrijednost

Od početka implementacije svakim danom sve više uviđamo koliko je to moćan alat i već vidimo njegov doprinos budućem razvoju poslovanja. HSM informatika pristupila je otvoreno i suradnički razumijevanju naših potreba i usmjerila nas na pravi model korištenja, uz profesionalnu podršku.
Darko Žvan

Darko Žvan

direktor prodaje, MICRO-LINK / AdriNet

Najbolji put ka uspešnoj implementaciji bilo kog poslovnog IT rešenja je pronaći partnera koji razume potrebe savremenog poslovanja. Srećom, pronašli smo takvog partnera u regionu. HSM Informatika zaista je ambasador Salesforce kvaliteta i ugleda.
Milan Davidović

Milan Davidović

direktor sektora za brigu o kupcu, garancije i razvoj IMS-a, Delta Motors

Kontaktirajte nas za konsalting, Salesforce licence, implementaciju i podršku

NAŠI KONTAKT PODACI I LOKACIJA

HSM INFORMATIKA d.o.o., Topličin venac 19-21, Beograd
t. +381 11 3047 188, e. hsmsales@hsm.rs, www.hsm360.com


Radno vreme: 8:00 – 16:00 (pon – pet)