Novosti i eventi

Održan HSM & Salesforce event Proizvodnja 2.0

Online event „Proizvodnja 2.0. – Novi izazovi u prodaji“ okupio je vodeće ljude iz regije otkrili kako digitalna transformacija može pomoći tvrtkama da opstanu na današnjem tržištu.

Održan HSM & Salesforce online event Prodaja 2.0

Online event „Prodaja 2.0. – Pogled u budućnost“ 2.12. okupio je regionalne opinion makere iz prodaje i medija te dao odgovor na pitanje što poslovnu zajednicu čeka u 2021. godini.

Što je 2019. donijela Salesforce zajednici?

Brojne su promjene koje su obilježile rad Salesforce zajednice u prošloj godini. O najvažnijim trendovima koji su se pojavili piše Ana Rogić, Marketing Assistant, HSM informatika.

Dojmovi s Dreamforcea 2019. – što je to Dreamforce i zašto trebate otići na njega?

Kako je izgledala najveća softverska konferencija na svijetu koja od 2003. okuplja cijelu Salesforce zajednicu i što je tamo naučio podijelio je Jakov Urbanke, COO, HSM informatika.

Održan Salesforce event u Beogradu

Kako na današnjem tržištu izgraditi kvalitetne odnose sa klijentima i poslovanje učiniti efikasnijim, imali su priliku saznati učesnici na Salesforce eventu, 28.5. u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

Micro-Link intervju: Uvodite CRM? Kako svladati izazove i otpor prema promjenama?

INTERVJU - Darko Žvan direktor prodaje iz Micro-Linka, podijelio je izazove s kojima su se susretali prilikom uvođenja CRMa.

HSM informatika postala Silver Consulting Partner

Drago nam je što možemo da objavimo da smo postali Salesforce Silver Consulting Partner, što je direktno rezultat stručnosti, truda i rada našeg tima na koji smo izuzetno ponosni.

Promena danas, uspešniji posao sutra: Salesforce u Beogradu 24.05.

Kako osigurati rast na zahtevnijem tržištu sa rastućom konkurencijom i zašto su promjene ključne, čuli su okupljeni 24.05. u Beogradu.

Hrvatske firme prepoznale vrednost Salesforcea

Organiziran je treći Salesforce događaj, gdje su predstavljena iskustva korisnika kod kojih je HSM informatika implementirala to vodeće CRM rešenje.

Održan BizDev Meetup ‘Na prekretnici’

Održan je prvi BizDev meetup za profesionalce u oblasti business developmenta, marketinga i prodaje, u organizaciji HSM informatike i Salesforcea i Netokracije.

Salesforce CRM predstavljen u Beogradu

Salesforce, vodeće svetsko rješenje u oblasti CRM-a, predstavljeno je u Beogradu pred mnogim firmama koje posluju u Srbiji i šire.

Vodeće svetsko CRM rešenje predstavljeno u Zagrebu

Salesforce, vodeće svetsko rješenje za upravljanje odnosima s klijentima, predstavljeno je u Zagrebu pred gotovo stotinu direktora firmi, marketinga i prodaje.

Želite li da pročitate naš najnoviji blog, da saznate novosti iz HSM-a ili da dobijete pozivnicu za naš sledeći događaj?