Power of Us program

Power of Us program

Kroz Power of Us program donacija i popusta, više od 32000 neprofitnih organizacija i edukacijskih institucija koristi Salesforce.

Organizacije se mogu prijaviti za program i ako ispunjavaju uslove, ostvaruju pravo na donirane licence i popuste na dodatne pretplate, proizvode i usluge.

Stvoren za eru društvenih mreža i mobilnih aplikacija, Salesforce za neprofitne organizacije povezaće celu vašu organizaciju – vaše partnere, donatore, zaposlene i programe – kako biste mogli da stvarate bolje programe i usluge, ojačate vašu zajednicu, efikasnije komunicirate i prikupite više sredstava.
Saznajte više o Power of Us programu

Saznajte više o Salesforce proizvodima i o tome šta Salesforce može da učini za vas

NONPROFIT SUCCESS PACK

NONPROFIT SUCCESS PACK

Nonprofit Success Pack temelj je povezane neprofitne organizacije. NPSP je open-source aplikacija, kojoj su dodate komponente za upravljanje donatorima i donacijama. Aplikacija je stvorena od strane zajednice koja zna da je važno prikupljanje sredstava, ali da je imati uticaj puno važnije. Ova platforma omogućava neprofitnim organizacijama da bolje vode svoje organizacije i kvalitetnije se povežu sa donatorima, kako bi unapredili svoj rad.
Nonprofit Success Pack - saznajte više
PODRŠKA / Service Cloud

PODRŠKA / Service Cloud

Izgradite bazu lojalnih klijenata. Poboljšajte vreme rešavanja poziva i produktivnost agenata. Poboljšajte zadovoljstvo korisnika za 37%. I sve to dok korisničku podršku možete da pružate sa bilo koje lokacije, zahvaljujući Service Cloud-u.
Service Cloud - saznajte više
PRODAJA / Sales Cloud

PRODAJA / Sales Cloud

Sales Cloud je izgrađen na Salesforce1 platformi - riječ je o novom, boljem načinu prodaje. Terenski radnici mogu da prodaju koristeći samo svoje mobilne uređaje. Prodajni tim u kancelariji ima pristup najboljim potencijalnim klijentima. Menadžeri prodaje znaju koje prodajne prilike imaju najveće šanse da budu zatvorene - i kada. Svet u kom su informacije o kontaktima uvek potpune i sveže.
Sales Cloud - saznajte više
MARKETING / Pardot

MARKETING / Pardot

Pardot rešenje za automatizaciju marketinga vam omogućava da u pravom trenutku pošaljete pravu poruku pravim korisnicima. Možete da prilagodite komunikaciju ciljanim korisnicima i uspešno pratite marketinške aktivnosti i njihove rezultate.
Pardot - saznajte više

Ovo su samo neki od uključenih proizvoda

Salesforce za neprofitne organizacije također sadrži otvorenu i potpunu klijentsku platformu pod nazivom Customer Platform, kao i Chatter, poslovnu društvenu mrežu – između ostalog.
Pogledajte pregled svih uključenih proizvoda

Kontaktirajte nas za konsalting, Salesforce licence, implementaciju i podršku