HSM & Salesforce online event
HSM & Salesforce online event

Proizvodnja 2.0 - novi izazovi u prodaji

Godinu iza nas niko nije mogao da očekuje. Morali smo da počnemo drugačije da razmišljamo i ubrzamo poslovne procese. Sada kada smo se prilagodili novonastaloj situaciji, potrebna je analiza trenutnog stanja kako bi se kompanije što lakše ponovo okrenule rastu i napretku. Postavlja se mnoštvo pitanja – kako je prilagođavanje poslovanja uticalo na tržište, šta nas očekuje ove godine i kako se istaknuti na sve kompetitivnijem tržištu?

Protekli period je bio veoma zahtevan za proizvodne kompanije, ne samo u organizaciji proizvodnje, već i u prodaji. Oporavak privrede nije nešto što će se dogoditi „preko noći“. Pred nama su godine truda i rada na tome da se tržište normalizuje. Klasični kanali prodaje, kao što su sajmovi, ali čak i prezentacije ili sastanci uživo, u velikoj su meri i dalje onemogućeni. Zato je potrebno da pronađemo nova kreativna rešenja o tome kako treba pristupiti novim kupcima i održavati kvalitetne odnose sa postojećim.

Upravo ćemo zato na našem događaju „Proizvodnja 2.0 – Novi izazovi u prodaji“ govoriti o tome kako proizvodne kompanije mogu da pronađu nove i zadrže postojeće kupce u današnjim okolnostima.Uspešne kompanije iz regiona, Nexe i SCGM, u razgovoru sa predstavnicima magazina Lider i BizLife podeliće svoja iskustva proizvodnje i prodaje u ovim izazovnim vremenima. O temi uloge medija i oglašavanja u stabilizaciji tržišta govoriće direktor vodeće medijske kuće u Hrvatskoj – 24sata. Govornicima će se pridružiti stručnjaci iz kompanije HSM i vodeće svjetske CRM kompanije Salesforce i objasniti više o tome kako tehnologija kompanijama može da pomogne u ostvarenju planiranih ciljeva.Prijavite se za naš online događaj i saznajte kako treba da plasirate svoje proizvode u sve kompetitivnijem okruženju!KADA: 13.4.2021. u 10 sati

KOME JE NAMENJEN: Direktorima, direktorima prodaje, marketinga ili nabavke, direktorima komercijalnih poslova, direktorima za digitalizaciju proizvodnih kompanija, kao i svima koji žele da unaprede poslovne procese


HVALA NA INTERESU ZA HSM & SALESFORCE ONLINE EVENT!

Nažalost, sva mesta su popunjena.

AGENDA

Napomena: HSM informatika kao organizator događaja zadržava pravo izmene programa.

 

HVALA NA INTERESU ZA HSM & SALESFORCE ONLINE EVENT!

Nažalost, sva mesta su popunjena.

pročitajte novosti na blogu

Moja prva Salesforce aplikacija

Jedna od glavnih prednosti Salesforcea je mogućnost jednostavnog razvoja vlastitih prilagođenih aplikacija, a više o tome kako je napravila svoju prvu Salesforce aplikaciju piše Anamarija Reljanović, Junior Salesforce Developer, HSM informatika.

5 savjeta za produktivan rad od kuće

Većina se tvrtki u ovoj situaciji morala prilagoditi radu od kuće. Kako biti što uspješniji u prelasku na novi način rada i može li on biti produktivan pročitajte u tekstu Ane Rogić, Marketing Assistant, HSM informatika.

Što je to Partner Relationship Management i kako može pomoći vašem poslovanju?

PRM rješenje omogućuje tvrtkama koje se u velikoj mjeri oslanjaju na partnere u svom distribucijskom kanalu da ostvare rast na tržištu. Koji su njegovi benefiti za vaše poslovanje pročitajte u tekstu Paule Stražičić, Consultant, HSM informatika.