HSM & Salesforce online event
HSM & Salesforce online event

Proizvodnja 2.0 - novi izazovi u prodaji

Godinu iza nas niko nije mogao da očekuje. Morali smo da počnemo drugačije da razmišljamo i ubrzamo poslovne procese. Sada kada smo se prilagodili novonastaloj situaciji, potrebna je analiza trenutnog stanja kako bi se kompanije što lakše ponovo okrenule rastu i napretku. Postavlja se mnoštvo pitanja – kako je prilagođavanje poslovanja uticalo na tržište, šta nas očekuje ove godine i kako se istaknuti na sve kompetitivnijem tržištu?

Protekli period je bio veoma zahtevan za proizvodne kompanije, ne samo u organizaciji proizvodnje, već i u prodaji. Oporavak privrede nije nešto što će se dogoditi „preko noći“. Pred nama su godine truda i rada na tome da se tržište normalizuje. Klasični kanali prodaje, kao što su sajmovi, ali čak i prezentacije ili sastanci uživo, u velikoj su meri i dalje onemogućeni. Zato je potrebno da pronađemo nova kreativna rešenja o tome kako treba pristupiti novim kupcima i održavati kvalitetne odnose sa postojećim.

Upravo ćemo zato na našem događaju „Proizvodnja 2.0 – Novi izazovi u prodaji“ govoriti o tome kako proizvodne kompanije mogu da pronađu nove i zadrže postojeće kupce u današnjim okolnostima.Uspešne kompanije iz regiona, Nexe i SCGM, u razgovoru sa predstavnicima magazina Lider i BizLife podeliće svoja iskustva proizvodnje i prodaje u ovim izazovnim vremenima. O temi uloge medija i oglašavanja u stabilizaciji tržišta govoriće direktor vodeće medijske kuće u Hrvatskoj – 24sata. Govornicima će se pridružiti stručnjaci iz kompanije HSM i vodeće svjetske CRM kompanije Salesforce i objasniti više o tome kako tehnologija kompanijama može da pomogne u ostvarenju planiranih ciljeva.Prijavite se za naš online događaj i saznajte kako treba da plasirate svoje proizvode u sve kompetitivnijem okruženju!KADA: 13.4.2021. u 10 sati

KOME JE NAMENJEN: Direktorima, direktorima prodaje, marketinga ili nabavke, direktorima komercijalnih poslova, direktorima za digitalizaciju proizvodnih kompanija, kao i svima koji žele da unaprede poslovne procese


HVALA NA INTERESU ZA HSM & SALESFORCE ONLINE EVENT!

Nažalost, sva mesta su popunjena.

AGENDA

Napomena: HSM informatika kao organizator događaja zadržava pravo izmene programa.

 

HVALA NA INTERESU ZA HSM & SALESFORCE ONLINE EVENT!

Nažalost, sva mesta su popunjena.

pročitajte novosti na blogu

Kako do uspješne CRM implementacije?

Sigurno ste često čuli kako je dobra priprema pola posla. Zašto to pravilo vrijedi i za projekte CRM implementacije pročitajte u tekstu Paule Stražičić, Senior Consultant, HSM informatika.

Moja prva Salesforce aplikacija

Jedna od glavnih prednosti Salesforcea je mogućnost jednostavnog razvoja vlastitih prilagođenih aplikacija, a više o tome kako je napravila svoju prvu Salesforce aplikaciju piše Anamarija Reljanović, Junior Salesforce Developer, HSM informatika.

5 savjeta za produktivan rad od kuće

Većina se tvrtki u ovoj situaciji morala prilagoditi radu od kuće. Kako biti što uspješniji u prelasku na novi način rada i može li on biti produktivan pročitajte u tekstu Ane Rogić, Marketing Assistant, HSM informatika.