HSM & Salesforce online event
HSM & Salesforce online event
2.12.2020.

Prodaja 2.0 - pogled u budućnost

Godina koja je na izmaku je bila sve samo ne uobičajna. Mnoge od nas je naterala da razmišljamo izvan okvira, da ubrzamo procese i postanemo agilniji. Ko zna šta nas čeka u sledećoj?

Jedno je jasno: postoji jaz između firmi i njihovih klijenata, a prodajni i marketinški timovi novog doba moraće da se prilagode kako bi taj jaz premostili. Uprkos stalnim promenama i krizi sa kojom se suočavamo danas, na kraju dana još uvek je bitno zatvarati prodajne prilike i dostići prodajne kvote, ali u svemu tome zadržati personalizovani pristup i tretirati svoje klijente kao osobe, a ne brojeve. Ono što će igrati ključnu ulogu u budućnosti prodaje i marketinga biće tehnologija, što verovatno više nikoga ne čudi.

Ali šta je to prava tehnologija koja će pomoći podizanju produktivnosti i osigurati stalan rast? Koji su neki alati koji nam mogu pomoći? Koja su očekivanja i na koji način će se svet prodaje i marketinga izmeniti?

Pridružite se našem besplatnom online eventu i saznajte kakva će biti sledeća godina!

Očekuju vas govornici iz HSM informatike i našeg partnera, vodeće svetske CRM kompanije Salesforce. Takođe, srećni smo što će nam se u sklopu dva panela o budućnosti prodaje i marketinga priključiti i poznati stručnjaci iz područja prodaje i marketinga iz vodećih regionalnih firmi kao što su Nexe, Greyp Bikes, AIGO Business System i ZŠEM, ali i predstavnici jakih snaga medija kao što su 24sata, N1, Telegram Media Group i Represent System/BIZlife! Detalje možete pronaći u agendi niže.

Prijavite se za učešće na besplatnom online eventu i podelite sa nama vaša pitanja, ideje i iskustva.
Vidimo se!KADA: 2.12.2020. u 10h

KOME JE NAMENJEN: Direktorima firmi, menadžerima prodaje, marketinga i razvoja poslovanja, kao i svima koji žele da unaprede poslovne procese


Hvala na interesu za HSM & Salesforce online event!

Nažalost, sva mesta su popunjena

AGENDA

Napomena: HSM informatika kao organizator zadržava pravo izmene programa.

Hvala na interesu za HSM & Salesforce online event!

Nažalost, sva mesta su popunjena

pročitajte novosti na blogu

Moja prva Salesforce aplikacija

Jedna od glavnih prednosti Salesforcea je mogućnost jednostavnog razvoja vlastitih prilagođenih aplikacija, a više o tome kako je napravila svoju prvu Salesforce aplikaciju piše Anamarija Reljanović, Junior Salesforce Developer, HSM informatika.

5 savjeta za produktivan rad od kuće

Većina se tvrtki u ovoj situaciji morala prilagoditi radu od kuće. Kako biti što uspješniji u prelasku na novi način rada i može li on biti produktivan pročitajte u tekstu Ane Rogić, Marketing Assistant, HSM informatika.

Što je to Partner Relationship Management i kako može pomoći vašem poslovanju?

PRM rješenje omogućuje tvrtkama koje se u velikoj mjeri oslanjaju na partnere u svom distribucijskom kanalu da ostvare rast na tržištu. Koji su njegovi benefiti za vaše poslovanje pročitajte u tekstu Paule Stražičić, Consultant, HSM informatika.