HSM & Salesforce online event
HSM & Salesforce online event
2.12.2020.

Prodaja 2.0 - pogled u budućnost

Godina koja je na izmaku je bila sve samo ne uobičajna. Mnoge od nas je naterala da razmišljamo izvan okvira, da ubrzamo procese i postanemo agilniji. Ko zna šta nas čeka u sledećoj?

Jedno je jasno: postoji jaz između firmi i njihovih klijenata, a prodajni i marketinški timovi novog doba moraće da se prilagode kako bi taj jaz premostili. Uprkos stalnim promenama i krizi sa kojom se suočavamo danas, na kraju dana još uvek je bitno zatvarati prodajne prilike i dostići prodajne kvote, ali u svemu tome zadržati personalizovani pristup i tretirati svoje klijente kao osobe, a ne brojeve. Ono što će igrati ključnu ulogu u budućnosti prodaje i marketinga biće tehnologija, što verovatno više nikoga ne čudi.

Ali šta je to prava tehnologija koja će pomoći podizanju produktivnosti i osigurati stalan rast? Koji su neki alati koji nam mogu pomoći? Koja su očekivanja i na koji način će se svet prodaje i marketinga izmeniti?

Pridružite se našem besplatnom online eventu i saznajte kakva će biti sledeća godina!

Očekuju vas govornici iz HSM informatike i našeg partnera, vodeće svetske CRM kompanije Salesforce. Takođe, srećni smo što će nam se u sklopu dva panela o budućnosti prodaje i marketinga priključiti i poznati stručnjaci iz područja prodaje i marketinga iz vodećih regionalnih firmi kao što su Nexe, Greyp Bikes, AIGO Business System i ZŠEM, ali i predstavnici jakih snaga medija kao što su 24sata, N1, Telegram Media Group i Represent System/BIZlife! Detalje možete pronaći u agendi niže.

Prijavite se za učešće na besplatnom online eventu i podelite sa nama vaša pitanja, ideje i iskustva.
Vidimo se!KADA: 2.12.2020. u 10h

KOME JE NAMENJEN: Direktorima firmi, menadžerima prodaje, marketinga i razvoja poslovanja, kao i svima koji žele da unaprede poslovne procese


Hvala na interesu za HSM & Salesforce online event!

Nažalost, sva mesta su popunjena

AGENDA

Napomena: HSM informatika kao organizator zadržava pravo izmene programa.

Hvala na interesu za HSM & Salesforce online event!

Nažalost, sva mesta su popunjena

pročitajte novosti na blogu

Kako do uspješne CRM implementacije?

Sigurno ste često čuli kako je dobra priprema pola posla. Zašto to pravilo vrijedi i za projekte CRM implementacije pročitajte u tekstu Paule Stražičić, Senior Consultant, HSM informatika.

Moja prva Salesforce aplikacija

Jedna od glavnih prednosti Salesforcea je mogućnost jednostavnog razvoja vlastitih prilagođenih aplikacija, a više o tome kako je napravila svoju prvu Salesforce aplikaciju piše Anamarija Reljanović, Junior Salesforce Developer, HSM informatika.

5 savjeta za produktivan rad od kuće

Većina se tvrtki u ovoj situaciji morala prilagoditi radu od kuće. Kako biti što uspješniji u prelasku na novi način rada i može li on biti produktivan pročitajte u tekstu Ane Rogić, Marketing Assistant, HSM informatika.