HSM & Salesforce online event
HSM & Salesforce online event

Customer 360 - putokaz za rast

Proizvodi i usluge koje IT i druge tehnološke kompanije nude klijentima podložne su veoma brzim promenama. Zato se od takvih kompanija očekuje da budu agilne, kao i da razvijaju poslovne i prodajne procese koji mogu da se brzo i lako prilagode novim uslovima. Ono što mora da ostane konstantno pored trendova, proizvoda i usluga koji se neprestano menjaju jest dobro korisničko iskustvo koje obezbeđuje prednost na tržištu. Pružanje kvalitetnog korisničkog iskustva polazi od dobrog poznavanja klijenta i kontinuisanog praćenja komunikacije s klijentom. Sistematizovani i sveobuhvatni podaci o klijentu dostupni svakom zaposleniku, bez obzira u kom odeljenju radi, omogućiće korisniku da u svakom trenutku dobije tačno onu informaciju koja mu je potrebna i da na kraju bude zadovoljan uslugom. Upravo je kompletan prikaz klijenta, odnosno Customer 360, ključ transformacije poslovanja koju omogućava Salesforce platforma.Gosti kompanije Greyp Bikes podeliće svoje lično iskustvo korišćenja takvog rešenja na našem eventu Customer 360 - Putokaz za rast. Krešimir Hlede, COO, Greyp Bikes, razgovaraće sa Ognjenom Bagatinom, Business Owner, časopis Poduzetnik, o tome zašto su se već na samom početku poslovanja odlučili za Salesforce. Dominik Vrbanac, Head of Sales and After Sales u Greyp Bikesu ispričaće kako izgleda svakodnevni rad u tom sistemu u kratkoj studiji slučaja.

Zašto nije dovoljno samo prepoznati trendove, nego organizovati i menjati firmu prema njima čućemo od Zvezdana Horvata, Managing Director and Partner, Adizes Southeast Europe. U drugom delu eventa razgovaraćemo o temi veštačke inteligencije u prodaji, koja mnogima može da izgleda kao daleka budućnost, ali već sad može da uveliko pomogne u svakodnevnim poslovnim procesima. O tome će više da kaže Jan Štedul iz udruge CroAI.

Jakov Urbanke, Director of Business Solutions, HSM informatika, pozdraviće okupljene na samom početku. Uvod u event kroz uvodni govor i prodajnu priču održaće naši partneri iz Salesforce-a, Mitka Avramova, Regional Vice President i Filip Novak, Salesforce Territory Manager za region. Željko Čačinović, Senior Salesforce Consultant, HSM informatika, kazaće nam koliko je kvalitetna sinergija timova prodaje i korisničke podrške važna za kompanije.Pridružite se našem online eventu i podelite sa nama svoja pitanja, ideje i iskustva. .KADA: 1.7.2021. u 10 časova

KOME JE NAMENJEN: izvršnom menadžmentu, direktorima prodaje, marketinga i isporuke IT i tehnoloških kompanija te svima koji žele da unaprede poslovne procese


HVALA NA INTERESU ZA HSM & SALESFORCE ONLINE EVENT!

Nažalost, sva mesta su popunjena.

AGENDA

Napomena: HSM informatika kao organizator eventa zadržava pravo izmene programa.

pročitajte novosti na blogu

Kako do uspješne CRM implementacije?

Sigurno ste često čuli kako je dobra priprema pola posla. Zašto to pravilo vrijedi i za projekte CRM implementacije pročitajte u tekstu Paule Stražičić, Senior Consultant, HSM informatika.

Moja prva Salesforce aplikacija

Jedna od glavnih prednosti Salesforcea je mogućnost jednostavnog razvoja vlastitih prilagođenih aplikacija, a više o tome kako je napravila svoju prvu Salesforce aplikaciju piše Anamarija Reljanović, Junior Salesforce Developer, HSM informatika.

5 savjeta za produktivan rad od kuće

Većina se tvrtki u ovoj situaciji morala prilagoditi radu od kuće. Kako biti što uspješniji u prelasku na novi način rada i može li on biti produktivan pročitajte u tekstu Ane Rogić, Marketing Assistant, HSM informatika.