Što je to Sales Development i kako ga mi radimo

Što je točno Sales Development koji je toliko prisutan danas i kako ga vidimo u HSM informatici, saznajte u tekstu Zvonimira Martinovića, Sales Development Specialist, HSM informatika.

salesforce optimiziranje

5 koraka za optimiziranje vašeg Salesforce CRM-a

Donosimo pet savjeta Rodneyja Apure da biste u startu optimizirali svoju Salesforce platformu. Intervju je provela Muriel Molloy, Salesforce Senior Product Marketing Manager.

zadovoljstvo kupca u odijelu

Korisnička podrška ili kako zadržati zadovoljstvo kupca

Dok se marketinški fond troši na lov novih korisnika često ne primjećujemo vrijednost zadržavanja postojećih kupaca. Više u tekstu Željka Čačinovića, Consultanta HSM informatike.

outsourcing, hsm, salesforce, crm

Kad je outsourcing pravi odabir?

Što je outsourcing? Može li pomoći vašem poslovanju i kakva su naša iskustva s outsourceanjem pročitajte u tekstu koji je napisao Jakov Urbanke, COO, HSM informatika.

five star customer experience, korisničko iskustvo

Ponudite vrhunsko korisničko iskustvo uz ove korake

Bez strategije korisničkog iskustva nije moguće opstati. Koji koraci mogu pomoći u njenom stvaranju, pročitajte u tekstu Dine Damjanovića, Marketing Assistant, HSM informatika.

4 trenda korisničke podrške u četvrtoj industrijskoj revoluciji

Četvrta industrijska revolucija redefinira korisnička očekivanja, što utječe i na korisničku podršku. Koji trendovi mijenjaju taj svijet, pročitajte u tekstu Željka Čačinovića, Consultanta HSM informatike.

9 najčešćih isprika za nekorištenje CRM rješenja

Tehnologija može učiniti posao lakšim, a tvrtku uspješnijom. Zašto neke tvrtke oklijevaju i koje su najčešće isprike za to, pročitajte u tekstu Slavena Stojanovića, Head of Sales, HSM informatika.

projekt implementacije CRM sustava

Kako spriječiti da projekt implementacije CRM-a “propadne”?

Zašto je zadovoljan klijent važan i što učiniti kada projekt implementacije CRM-a ipak "propadne", pročitajte u tekstu koji je napisao Jakov Urbanke, COO, HSM informatika.

Što nas čeka u marketing (r)evoluciji?

Koji su trendovi koji mijenjaju marketing u četvrtoj industrijskoj revoluciji i kako će oni utjecati na sveukupno poslovanje tvrtki, pročitajte u tekstu koji je napisala Jelena Mihovec, Marketing Specialist, HSM informatika.

9 trendova koji će oblikovati budućnost prodaje

Način na koji radimo postaje sve sofisticiraniji i složeniji. Kako će to utjecati na budućnost prodaje, pročitajte u tekstu koji je napisao Slaven Stojanović, Head of Sales, HSM informatika.

Marketinška automatizacija – recept za savršeno korisničko iskustvo

Kako u svakom trenutku postići personalizirano korisničko iskustvo i zašto je ono toliko važno, pročitajte u tekstu Nikole Zubalja, Consultant, HSM informatika.

Marketinška automatizacija: 5 putovanja za savršeno korisničko iskustvo

Slanje pravih poruka pravim klijentima važnije je nego ikad. Pročitajte zašto u tekstu Nikole Zubalja, Consultant, HSM informatika.

Zašto je kvalitetno korisničko iskustvo “marketinški” trend koji ne smijete ignorirati

Što je korisničko iskustvo i zašto ga ne smijemo ignorirati, pročitajte u tekstu koji je napisala Jelena Mihovec, Marketing Specialist, HSM informatika.

Problem trgovačkog putnika, ili kako što brže obaviti što više?

Kako u najkraćem vremenu obaviti čim više zadataka, a istovremeno postići bolju optimizaciju resursa, pročitajte u tekstu koji je napisao Željko Čačinović, Consultant, HSM informatika.

Kako spriječiti da potencijalni klijent “nestane”?

Saznajte zašto potencijalni klijenti prestanu komunicirati s vama i što možete poduzeti da takve situacije spriječite, u tekstu Slavena Stojanovića, Head of Sales, HSM informatika.

Kako uspješno vladati dugotrajnim prodajnim procesima?

Zašto je bitno definirati cilj sastanka da bi on bio uspješan i koja magična pitanja morate postaviti da biste to mogli, saznajte u tekstu Slavena Stojanovića, Head of Sales, HSM informatika.

Kako znati kad je pravo vrijeme za CRM?

Pročitajte kako se HSM informatika odlučila na implementaciju CRM-a i kako znati je li pravo vrijeme za to u vašoj tvrtki, u tekstu koji je napisao Jakov Urbanke, COO, HSM informatika.

Zašto je marketing neophodna spona između klijenata i prodaje?

Zašto je u današnje vrijeme, kad klijenti diktiraju promjene na tržištu, usklađivanje između marketinga i prodaje neophodno, piše Jelena Mihovec, Marketing Specialist, HSM informatika.

Tko želi biti samo još jedan prodavač?

Zašto danas prodaju nije moguće generalizirati, te zašto je svaki razgovor i sastanak potrebno prilagoditi osobi koja je s druge strane i koji su najbolji načini za to, piše Denis Zejnilović, Sales Manager.

Project Management – kako držati sve konce u rukama?

Koja je uloga Project Managera u projektima, na koje izazove najčešće nailaze u vođenju projekata i koji su potencijalni odgovori na te izazove, piše Ivana Škegro, Consultant, HSM informatika.

Organizirali ste uspješan event – što dalje?

Koji elementi follow-up procesa vam mogu pomoći da dođete do više klijenata i uspostavite kvalitetnije odnose nakon uspješnog eventa, piše Jelena Jelinić, Marketing Manager, HSM informatika.

Sistematizacija prodajnih procesa = uspješnija prodaja

Zašto standardizirani i strukturirani prodajni procesi čine prodaju uspješnijom, piše Slaven Stojanović, Head of Sales, HSM informatika.

Kad 20% izmjena rješava 80% potreba

Kad 20% izmjena rješava 80% potreba

Kako novi CRM korisnici u najkraćem roku i uz najmanje resursa mogu vidljivo i kvalitetno unaprijediti svoje poslovanje, piše Jakov Urbanke, COO, HSM informatika.

CRM: Povratak osnovama

Zašto je za uspješno upravljanje odnosima s klijentima ključno organizirati podatke i imati kvalitetan sustav kao potporu, piše Dejan Rogan, Consultant, HSM informatika.

Kako organizirati prodajne evente na koje ljudi rado dolaze?

Kako imati uspješan i zanimljiv event koji rezultira novim klijentima, pročitajte u tekstu koji je napisala Jelena Jelinić, Marketing Manager, HSM informatika.

Sales Development – ljepši naziv za Telesales?

Koje su razlike između Sales Development procesa i tradicionalnog Telesales pristupa, piše Dominik Lasić, Sales Development Specialist, HSM informatika.

Kako naći idealnog prodavača?

Što je važno za dugotrajni uspjeh tvrtke i kako riješiti dilemu činjenice da ne postoji mitski idealni prodavač kojem većina nas teži, piše Jakov Urbanke, COO, HSM informatika.

Želite li da pročitate naš najnoviji blog, da saznate novosti iz HSM-a ili da dobijete pozivnicu za naš sledeći događaj?