Zagreb, 6.6.2017. - Održan 1. BizDev meetup pod nazivom 'Na prekretnici', u organizaciji HSM informatike i Salesforcea i Netokracije.

 


 
Razvoj poslovanja je ključan za uspeh u digitalnoj ekonomiji, zbog čega su HSM informatika, Salesforce i Netokracija organizovali prvi meetup za profesionalce u oblasti business developmenta, marketinga i prodaje, na koji su došli predstavnici vodećih hrvatskih tehnoloških firmi kao što su Microblink i Inchoo.

Nakon uvodnih obraćanja Ivana Brezaka Brkana iz Netokracije i Jakova Urbanke iz HSM informatike, ključne prednosti Salesforce rešenja za korisnike, kao i primere dobre prakse prisutnima je predstavio Istvan Viz, Senior Account Executive CEE kompanije Salesforce. Na kraju prvog dela događanja, okupljeni su imali prilike čuti uspešnu korisničku priču kompanije Devtech, u kojoj je Marija Buljugić prezentirala kako im Salesforce pomaže u efikasnijem upravljanju klijentima na globalnom nivou.

Drugi, praktični dio meetupa započeo je demonstracijom prednosti Salesforce rešenja koju je održao Dejan Rogan, voditelj edukacije iz HSM informatike, a završio je sa tri radionice (Customer centric discovery, Marketing and sales campaigns in Salesforce, How Salesforce uses Salesforce in Sales Development). Na radionicama su učesnici imali priliku u neformalnom okruženju razmeniti iskustva i izazove sa kojima se susreću u svakodnevnom poslovanju, kao i saznati kako uz Salesforce mogu unaprediti poslovne procese, posebno one povezane sa prodajom, marketingom i razvojem poslovanja, koji će rezultirati poboljšanjem prodajnih rezultata.

Vidimo se na idućem meetupu!

 

Photos by - Luka Travaš.