O nama

HSM informatika je u IT-u godinama, točnije još od 1990. Oduvijek smo kao partner vodećim svjetskim proizvođačima softvera, svojim klijentima pružali cjelokupnu uslugu, od konzaltinga i implementacije do edukacije i podrške. Prepoznavali smo poslovne potrebe svojih klijenata i trudili se unaprjeđivati njihove poslovne procese, kako bi uvijek bili barem još malo bolji.

Salesforce danas nije iznimka. Koristimo svoja znanja i dugogodišnje iskustvo pronaći najbolje Salesforce rješenje za svoje klijente i prilagoditi ga njihovim potrebama. No ne radimo to samo za klijente - Salesforce je zaista središte i našeg poslovanja, kojeg koriste svi - bez obzira na to rade li u prodaji, marketingu ili nekom drugom odjelu.


Što i kako radimo

  • Slušamo vas, analiziramo vaše potrebe, prilagođavamo Salesforce rješenje vašim poslovnim procesima, educiramo vas i pružamo vam podršku. Kroz ovakav sveobuhvatan pristup, ostvarujemo kvalitetne odnose sa svojim klijentima i zajedno gradimo rješenje koje će znatno unaprijediti vaše poslovanje.

  • Iz središnjeg ureda u Zagrebu te preko ureda u Beogradu, radimo s klijentima u cijeloj Europi. Putovanja nam naravno nisu strana, a zahvaljujući današnjoj tehnologiji fizičke barijere više ne postoje.

  • Radili smo i radimo s raznim profilima tvrtki, od manjih i srednjih do velikih. Imamo klijente iz mnogih branši, uključujući medijske kuće, automobilsku industriju, neprofitne organizacije, tvrtke koje se bave prodajom i distribucijom ili pak konzultantske tvrtke. Klijenti su razni, ali svi imaju nešto zajedničko. Kako unaprijediti poslovanje, ostvariti kvalitetnije odnose s kupcima i partnerima te dugoročno unaprijediti poslovanje.

  • Zajedno ćemo analizirati vaše poslovne procese, pronaći mjesta za poboljšanje, odabrati najbolje Salesforce rješenje i prilagoditi ga vašim potrebama. I na kraju, educirati vas kako da svoje rješenje koristite na optimalan način te vam pružati podršku.
    Saznajte više

ŠTO KLIJENTI KAŽU O SURADNJI S NAMA

Izuzetno je ugodno i nadahnjujuće raditi s timom HSM informatike jer su uvažili naše potrebe i pomogli nam u definiranju ciljeva koji smo projektom trebali postići, te su iste i ostvarili u dogovorenom vremenu i opsegu.
Mladenka Majerić

Mladenka Majerić

izvršna direktorica, Crveni nosovi klaunovidoktori

HSM tim poprilično je sličan Greyp biciklima –smartass inside, badass outside and always connected. Paula Stražičić (Consultant) je njihov “flagship model” s danonoćnom podrškom i izuzetno pozitivnim stavom koji govori kako ništa nije nemoguće.
Dominik Vrbanac

Dominik Vrbanac

Head of Sales, Greyp Bikes

Od početka implementacije svakim danom sve više uviđamo koliko je to moćan alat i već vidimo njegov doprinos budućem razvoju poslovanja. HSM informatika pristupila je otvoreno i suradnički razumijevanju naših potreba i usmjerila nas na pravi model korištenja, uz profesionalnu podršku.
Darko Žvan

Darko Žvan

direktor prodaje, MICRO-LINK / AdriNet

Najbolji put ka uspešnoj implementaciji bilo kog poslovnog IT rešenja je pronaći partnera koji razume potrebe savremenog poslovanja. Srećom, pronašli smo takvog partnera u regionu. HSM Informatika zaista je ambasador Salesforce kvaliteta i ugleda.
Milan Davidović

Milan Davidović

direktor sektora za brigu o kupcu, garancije i razvoj IMS-a, Delta Motors

Kontaktirajte nas za konzalting, Salesforce licence, implementaciju i podršku

NAŠI KONTAKT PODACI I LOKACIJA


HSM-INFORMATIKA d.o.o., Grada Mainza 19, Zagreb
t. +385 1 3908 930 , e. hsmsales@hsm.hr, www.hsm360.com


Radno vrijeme sa strankama:
ponedjeljak – četvrtak 8.30 – 17.00
petak 8.30 - 14.30