Novosti i eventi

Održan HSM & Salesforce event Proizvodnja 2.0

Online event „Proizvodnja 2.0. – Novi izazovi u prodaji“ okupio je vodeće ljude iz regije otkrili kako digitalna transformacija može pomoći tvrtkama da opstanu na današnjem tržištu.

Što je 2020. donijela marketingu?

Ključni trendovi i mišljenja oko 7000 marketinških stručnjaka o radu branše u protekloj godini donosi Salesforceov State of Marketing Report.

Održan HSM & Salesforce online event Prodaja 2.0

Online event „Prodaja 2.0. – Pogled u budućnost“ 2.12. okupio je regionalne opinion makere iz prodaje i medija te dao odgovor na pitanje što poslovnu zajednicu čeka u 2021. godini.

Vođenje dislociranog B2B prodajnog tima

Saznajte detalje o webinaru posvećenom prodaji u novim okolnostima održanom 22.4. i pogledajte snimku!

I Salesforce pomaže tvrtkama u trenutnoj situaciji

I Salesforce se pridružio rastućem broju tehnoloških divova koji svoje resure dijele s tvrtkama kao pomoć u trenutnoj situaciji.   […]

Što je 2019. donijela Salesforce zajednici?

Brojne su promjene koje su obilježile rad Salesforce zajednice u prošloj godini. O najvažnijim trendovima koji su se pojavili piše Ana Rogić, Marketing Assistant, HSM informatika.

Cloud Consulting – kako smo napredovali u 2019.?

Prošla godina za nas je bila produktivna, puna izazova, ali i poslovnih uspjeha - pogledajte kako je izgledala naša 2019. u brojkama!

Dojmovi s Dreamforcea 2019. – što je to Dreamforce i zašto trebate otići na njega?

Kako je izgledala najveća softverska konferencija na svijetu koja od 2003. okuplja cijelu Salesforce zajednicu i što je tamo naučio podijelio je Jakov Urbanke, COO, HSM informatika.

HSM informatika i VSITE potpisali ugovor o suradnji

HSM informatika i Visoka škola za informacijske tehnologije - VSITE potpisali su okvirni sporazum o suradnji koji će rezultirati zajedničkim projektima, a studentima pružiti iskustvo iz realnog sektora.

Održan još jedan Salesforce event u Zagrebu

Okupljeni na Salesforce eventu u zagrebačkom Hilton Garden Innu imali su prilike saznati zašto je kvalitetno upravljanje odnosima s klijentima neophodno za uspjeh danas.

Kako tvrtke mogu postati još konkurentnije?

Koji su trendovi budućnosti kojima ćemo se prilagoditi ili propasti i kako tvrtke mogu postati još konkurentnije? Pročitajte više u člancima u nastavku.

Održan Salesforce event u Zagrebu

Hrvatske tvrtke prilikom izbora rješenja za upravljanje odnosima s klijentima (CRM) sve se češće odlučuju za Salesforce - okupljeni su jučer, 16.10.2018. u zagrebačkom Hiltonu na Salesforce eventu imali priliku saznati zašto.

Salesforce event u Zagrebu – 16.10.2018.

Pridružite nam se 16.10.2018. u hotelu DoubleTree by Hilton u Zagrebu i upoznajte prednosti vodeće svjetske platforme za upravljanje odnosima sa klijentima.

Poboljšajte poslovanje uz pomoć novih tehnologija i bespovratnih sredstava

U sklopu natječaja, mikro, mala i srednja poduzeća imaju priliku osigurati sufinanciranje nabave i implementacije CRM rješenja te edukacije zaposlenika.

Micro-Link intervju: Uvodite CRM? Kako svladati izazove i otpor prema promjenama?

INTERVJU - Darko Žvan direktor prodaje iz Micro-Linka, podijelio je izazove s kojima su se susretali prilikom uvođenja CRMa.

HSM informatika postala Silver Consulting Partner

Drago nam je što možemo objaviti da smo smo postali Salesforce Silver Consulting Partner, što je izravan rezultat stručnosti, truda i rada našeg tima na koji smo iznimno ponosni.

Promjena danas, uspješniji posao sutra: Salesforce u Beogradu 24.05.

Kako osigurati rast na sve zahtjevnijem tržištu sa sve većom konkurencijom i zašto je promjena ključna u tom procesu, imali su priliku čuti okupljeni 24.05. u beogradskom ART hotelu.

Find, Win & Keep – kako pronaći, pridobiti i zadržati klijente uz pomoć Salesforce rješenja?

Saznajte kako pronaći, pridobiti i zadržati klijente uz pomoć Salesforce rješenja, na webinaru koji se održava 18. travnja u 10 sati.

Hrvatske tvrtke prepoznale vrijednost Salesforcea

Organiziran je treći Salesforce događaj, gdje su predstavljena iskustva korisnika kod kojih je HSM informatika implementirala to vodeće CRM rješenje.

Salesforce četvrtu godinu za redom prvi na svijetu

International Data Corporation proglasio je Salesforce već četvrtu godinu za redom vodećim CRM rješenjem na svijetu, s najvećim tržišnim udjelom i dobiti.

Održan BizDev Meetup ‘Na prekretnici’

Održan je prvi BizDev meetup za profesionalnce u području business developmenta, marketinga i prodaje, pod nazivom 'Na prekretnici', u organizaciji tvrtki HSM informatika i Salesforce te Netokracije.

Salesforce CRM predstavljen u Beogradu

Salesforce, vodeće svjetsko rješenje u području CRM-a, sustava za upravljanje klijentima, predstavljeno je u Beogradu pred mnogim tvrtkama koje posluju u Srbiji i šire.

Vodeće svjetsko CRM rješenje predstavljeno u Zagrebu

Salesforce, vodeće svjetsko rješenje za upravljanje odnosima s klijentima, predstavljeno je u Zagrebu pred gotovo stotinu direktora tvrtki, marketinga i prodaje.

Želite pročitati naš najnoviji blog, saznati novosti iz HSM-a ili dobiti pozivnicu za naš idući event?