Power of Us program

Power of Us program

Kroz Power of Us program donacija i popusta, više od 32000 neprofitnih organizacija i edukacijskih institucija koristi Salesforce.

Organizacije se mogu prijaviti za program i ako ispunjavaju uvjete, ostvariti pravo na donirane licence i popuste na dodatne pretplate, proizvode i usluge.

Stvoren za eru društvenih mreža i mobilnih aplikacija, Salesforce za neprofitne organizacije povezat će cijelu vašu organizaciju – vaše partnere, donatore, zaposlenike i programe – kako biste mogli stvarati bolje programe i usluge, ojačati vašu zajednicu, efikasnije komunicirati i prikupiti više sredstava.
Saznajte više o Power of Us programu

Saznajte više o Salesforce proizvodima i o tome što Salesforce može učiniti za vas

NONPROFIT SUCCESS PACK

NONPROFIT SUCCESS PACK

Nonprofit Success Pack temelj je povezane neprofitne organizacije. NPSP je open-source aplikacija bazirana na standardnoj arhitekturi podataka, kojoj su dodane komponente za upravljanje donatorima i donacijama. Aplikacija je stvorena od strane zajednice koja zna da je važno prikupljanje sredstava, ali da je imati utjecaj puno važnije. Ova fleksibilna platforma omogućava neprofitnim organizacijama bilo koje veličine da bolje vode svoje organizacije i kvalitetnije se povežu s donatorima, kako bi unaprijedili svoj rad.
Nonprofit Success Pack - saznajte više
PODRŠKA / Service Cloud

PODRŠKA / Service Cloud

Izgradite bazu lojalnih klijenata. Poboljšajte vrijeme rješavanja poziva i produktivnost agenata. Poboljšajte zadovoljstvo korisnika za 37%. I sve to dok korisničku podršku možete pružati s bilo koje lokacije, zahvaljujući Service Cloudu.
Service Cloud - saznajte više
PRODAJA / Sales Cloud

PRODAJA / Sales Cloud

Sales Cloud je izgrađen na Salesforce1 platformi - riječ je o novom, boljem načinu prodaje korisnom kako tvrtkama, tako i organizacijama svih profila. Terenski radnici mogu prodavati koristeći samo svoje mobilne uređaje. Prodajni tim u uredu ima pristup najboljim potencijalnim klijentima. Voditelji prodaje znaju koje prodajne prilike imaju najveće šanse biti zatvorene - i kada. Svijet u kojem su informacije o kontaktima uvijek potpune i svježe.
Sales Cloud - saznajte više
MARKETING / Pardot

MARKETING / Pardot

Rješenje za automatizaciju marketinga Pardot, omogućava slanje prave poruke, u pravom trenutku, pravim korisnicima. Uz Pardot kampanje i komunikaciju možete prilagoditi ciljanim korisnicima te uspješn pratiti marketinške aktivnosti i njihove rezultate.
Pardot - saznajte više

Ovo su samo neki od uključenih proizvoda

Salesforce za neprofitne organizacije između ostalog sadrži otvorenu i potpunu klijentsku platformu pod nazivom Customer Platform, kao i poslovnu društvenu mrežu - Chatter.
Pogledajte pregled svih uključenih proizvoda

Kontaktirajte nas za konzalting, Salesforce licence, implementaciju i podršku