I Salesforce se pridružio rastućem broju tehnoloških divova koji svoje resure dijele s tvrtkama kao pomoć u trenutnoj situaciji.

 
Salesforce male tvrtke smatra srcem svoje velike zajednice i smatra svojom odgovornošću podruprijeti ih u ovom trenutku. Zbog toga su pokrenuli program Salesforce Care for Small Business, kroz koji žele pomoći malim tvrtkama kroz kombinaciju besplatnih rješenja i sadržaja.

Neosporno je da kriza izazvana trenutnom pandemijom pogađa sve, a pogotovo manje tvrtke. Ali jedna stvar nije se promijenila: klijenti moraju biti u centru, pogotovo u ovakvoj situaciji.

Zato je od 26. ožujka, Salesforce između ostalog omogućio i besplatno korištenje Salesforce Essentials rješenja, u trajanju od tri mjeseca za do deset korisnika. Ponuda je dostupna u cijelom svijetu, za sve nove korisnike.

Kako Salesforce Essentials može pomoći tvrtkama u ovom razdoblju?

  • Još bolja podrška. Trenutno vjerojatno nitko nema uobičajeno radno vrijeme, uključujući i tvrtke i njihove klijente. Salesforce Essentials omogućava stvaranje 24/7 centra za podršku, tako da klijenti uvijek mogu dobiti podršku.
  • Još jače veze. Više nego ikad, svaka interakcija s klijentom je važna. Salesforce Essentials donosi alate koji cijelom prodajnom timu pomažu razumijeti potrebe klijenta, jer se sve informacije nalaze na jednom mjestu.
  • Još više informacija. Ako ste promijenili radno vrijeme ili prilagodili model poslovanja, Salesforce Essentials CRM olakšava informiranje klijenata o tome!

 

Više informacija o tome kako Salesforce pomaže pročitajte ovdje.

Više o Salesforce Essentials CRM rješenju pročitajte ovdje.