HSM & Salesforce online event
HSM & Salesforce online event

Proizvodnja 2.0 - novi izazovi u prodaji

Godinu iza nas nitko nije mogao očekivati. Morali smo početi drugačije razmišljati i ubrzati poslovne procese. Sada kada smo se prilagodili novonastaloj situaciji potrebna je analiza trenutnog stanja kako bi se tvrtke što lakše ponovo okrenule rastu i napretku. Postavlja se puno pitanja - kako je prilagodba poslovanja utjecala na tržište, što nas očekuje ove godine i kako se istaknuti na sve kompetitivnijem tržištu?

Zadnje razdoblje bilo je vrlo zahtjevno za proizvodne kompanije, ne samo u organizaciji proizvodnje, nego i u prodaji. Oporavak gospodarstva nije nešto što će se dogoditi “preko noći”. Pred nama su godine truda i rada na tome da se tržište normalizira. Klasični kanali prodaje kao što su sajmovi, ali čak i prezentacije ili sastanci uživo u velikoj su mjeri i dalje onemogućeni. Zato je potrebno naći nova kreativna rješenja kako pristupiti novim kupcima i održavati kvalitetne odnose s postojećim.

Upravo ćemo zato na našem eventu Proizvodnja 2.0 - Novi izazovi u prodaji, govoriti o tome kako proizvodne tvrtke mogu pronaći nove i zadržati postojeće kupce u današnjim okolnostima.Uspješne kompanije iz regije, Nexe i SCGM, u razgovoru s predstavnicima Lidera i BizLifea podijelit će svoja iskustva proizvodnje i prodaje u ovim izazovnim vremenima. Koja je pak uloga medija i oglašavanja u stabilizaciji tržišta, tema je o kojoj će govoriti direktor vodeće medijske kuće u Hrvatskoj - 24sata. Govornicima će se pridružiti stručnjaci iz HSM-a i vodeće svjetske CRM kompanije Salesforce i objasniti više o tome kako tehnologija tvrtkama može pomoći u ostvarenju zadanih ciljeva.Prijavite se za naš online event i saznajte kako plasirati svoje proizvode u sve kompetitivnijem okruženju!KADA: 13.4.2021. u 10 sati

KOME JE NAMIJENJEN: Direktorima, direktorima prodaje, marketinga ili nabave, direktorima komercijalnih poslova, direktorima za digitalizaciju proizvodnih kompanija te svima koji žele unaprijediti poslovne procese


HVALA NA INTERESU ZA HSM & SALESFORCE ONLINE EVENT!

Nažalost, sva mjesta su popunjena.

AGENDA

Napomena: HSM informatika kao organizator eventa zadržava pravo izmjene programa.

HVALA NA INTERESU ZA HSM & SALESFORCE ONLINE EVENT!

Nažalost, sva mjesta su popunjena.

pročitajte novosti na blogu

Kako do uspješne CRM implementacije?

Sigurno ste često čuli kako je dobra priprema pola posla. Zašto to pravilo vrijedi i za projekte CRM implementacije pročitajte u tekstu Paule Stražičić, Senior Consultant, HSM informatika.

Kako ostvariti bolje rezultate s istim resursima?

Koji je ključ zadržavanja dobrih poslovnih rezultata u razdoblju koje nas očekuje, a sa sobom nosi posljedice krize, pročitajte u blogu Jakova Urbankea, Business Solutions Director, HSM informatika.

Društvena odgovornost kao zalog za budućnost

Kako doniranje i humanitarni rad uskladiti s vrijednostima i ciljevima tvrtke kroz pokrete poput Pledge 1%? Zašto sistematiziran i raznovrstan pristup društvenom djelovanju doprinosi i samoj tvrtki koja donira? Pročitajte u blogu Ane Šutić Renić, Head of Marketing Automation, HSM informatika.