HSM & Salesforce online event
HSM & Salesforce online event
2.12.2020.

Prodaja 2.0 - pogled u budućnost

Godina koja je na izmaku je bila sve samo ne uobičajena. Mnoge od nas je natjerala da razmišljamo izvan okvira, da ubrzamo procese i postanemo agilniji. Tko zna što nas čeka u sljedećoj?

Jedno je jasno: postoji jaz između tvrtki i njihovih klijenata, a prodajni i marketinški timovi novog doba morat će se prilagoditi kako bi taj jaz premostili. Unatoč stalnim promjenama i krizi s kojom se suočavamo danas, na kraju dana još uvijek je bitno zatvarati prodajne prilike i dostići prodajne kvote, ali u svemu tome zadržati personalizirani pristup i tretirati svoje klijente kao osobe, a ne brojeve. Ono što će igrati ključnu ulogu u budućnosti prodaje i marketinga bit će tehnologija, što vjerojatno više nikoga ne čudi.

Ali što je to prava tehnologija koja će pomoći podići produktivnost i osigurati stalan rast? Koji su neki alati koji nam mogu pomoći? Koja su očekivanja i na koji način će se svijet prodaje i marketinga izmijeniti?

Pridružite se našem besplatnom online eventu i saznajte kakva će biti sljedeća godina!

Očekuju vas govornici iz HSM informatike i našeg partnera, vodeće svjetske CRM kompanije Salesforce. Također smo sretni što će nam se u sklopu dva panela o budućnosti prodaje i marketinga priključiti i poznati stručnjaci iz područja prodaje i marketinga iz vodećih regionalnih tvrtki kao što su Nexe, Greyp Bikes, AIGO Business System i ZŠEM, ali i predstavnici jakih snaga medija kao što su 24sata, N1, Telegram Media Group i Represent System/BIZlife! Detalje možete pronaći u agendi niže.

Prijavite se za sudjelovanje na besplatnom online eventu i podijelite s nama vaša pitanja, ideje i iskustva.
Vidimo se!KADA: 2.12.2020. u 10 sati

KOME JE NAMIJENJEN: Direktorima tvrtki, menadžerima prodaje, marketinga i razvoja poslovanja te svima koji žele unaprijediti poslovne procese


Hvala na interesu za HSM & Salesforce online event!

Nažalost, sva mjesta su popunjena.

AGENDA

Napomena: HSM informatika kao organizator eventa zadržava pravo izmjene programa.

Hvala na interesu za HSM & Salesforce online event!

Nažalost, sva mjesta su popunjena.

pročitajte novosti na blogu

Kako ostvariti bolje rezultate s istim resursima?

Koji je ključ zadržavanja dobrih poslovnih rezultata u razdoblju koje nas očekuje, a sa sobom nosi posljedice krize, pročitajte u blogu Jakova Urbankea, Business Solutions Director, HSM informatika.

Društvena odgovornost kao zalog za budućnost

Kako doniranje i humanitarni rad uskladiti s vrijednostima i ciljevima tvrtke kroz pokrete poput Pledge 1%? Zašto sistematiziran i raznovrstan pristup društvenom djelovanju doprinosi i samoj tvrtki koja donira? Pročitajte u blogu Ane Šutić Renić, Head of Marketing Automation, HSM informatika.

Moja prva Salesforce aplikacija

Jedna od glavnih prednosti Salesforcea je mogućnost jednostavnog razvoja vlastitih prilagođenih aplikacija, a više o tome kako je napravila svoju prvu Salesforce aplikaciju piše Anamarija Reljanović, Junior Salesforce Developer, HSM informatika.