HSM & Salesforce online event
HSM & Salesforce online event
2.12.2020.

Prodaja 2.0 - pogled u budućnost

Godina koja je na izmaku je bila sve samo ne uobičajena. Mnoge od nas je natjerala da razmišljamo izvan okvira, da ubrzamo procese i postanemo agilniji. Tko zna što nas čeka u sljedećoj?

Jedno je jasno: postoji jaz između tvrtki i njihovih klijenata, a prodajni i marketinški timovi novog doba morat će se prilagoditi kako bi taj jaz premostili. Unatoč stalnim promjenama i krizi s kojom se suočavamo danas, na kraju dana još uvijek je bitno zatvarati prodajne prilike i dostići prodajne kvote, ali u svemu tome zadržati personalizirani pristup i tretirati svoje klijente kao osobe, a ne brojeve. Ono što će igrati ključnu ulogu u budućnosti prodaje i marketinga bit će tehnologija, što vjerojatno više nikoga ne čudi.

Ali što je to prava tehnologija koja će pomoći podići produktivnost i osigurati stalan rast? Koji su neki alati koji nam mogu pomoći? Koja su očekivanja i na koji način će se svijet prodaje i marketinga izmijeniti?

Pridružite se našem besplatnom online eventu i saznajte kakva će biti sljedeća godina!

Očekuju vas govornici iz HSM informatike i našeg partnera, vodeće svjetske CRM kompanije Salesforce. Također smo sretni što će nam se u sklopu dva panela o budućnosti prodaje i marketinga priključiti i poznati stručnjaci iz područja prodaje i marketinga iz vodećih regionalnih tvrtki kao što su Nexe, Greyp Bikes, AIGO Business System i ZŠEM, ali i predstavnici jakih snaga medija kao što su 24sata, N1, Telegram Media Group i Represent System/BIZlife! Detalje možete pronaći u agendi niže.

Prijavite se za sudjelovanje na besplatnom online eventu i podijelite s nama vaša pitanja, ideje i iskustva.
Vidimo se!KADA: 2.12.2020. u 10 sati

KOME JE NAMIJENJEN: Direktorima tvrtki, menadžerima prodaje, marketinga i razvoja poslovanja te svima koji žele unaprijediti poslovne procese


Hvala na interesu za HSM & Salesforce online event!

Nažalost, sva mjesta su popunjena.

AGENDA

Napomena: HSM informatika kao organizator eventa zadržava pravo izmjene programa.

Hvala na interesu za HSM & Salesforce online event!

Nažalost, sva mjesta su popunjena.

pročitajte novosti na blogu

Kako do uspješne CRM implementacije?

Sigurno ste često čuli kako je dobra priprema pola posla. Zašto to pravilo vrijedi i za projekte CRM implementacije pročitajte u tekstu Paule Stražičić, Senior Consultant, HSM informatika.

Kako ostvariti bolje rezultate s istim resursima?

Koji je ključ zadržavanja dobrih poslovnih rezultata u razdoblju koje nas očekuje, a sa sobom nosi posljedice krize, pročitajte u blogu Jakova Urbankea, Business Solutions Director, HSM informatika.

Društvena odgovornost kao zalog za budućnost

Kako doniranje i humanitarni rad uskladiti s vrijednostima i ciljevima tvrtke kroz pokrete poput Pledge 1%? Zašto sistematiziran i raznovrstan pristup društvenom djelovanju doprinosi i samoj tvrtki koja donira? Pročitajte u blogu Ane Šutić Renić, Head of Marketing Automation, HSM informatika.