HSM & Salesforce online event
HSM & Salesforce online event

Proizvodnja 2.0 - novi izazovi u prodaji

Godinu iza nas nitko nije mogao očekivati. Morali smo početi drugačije razmišljati i ubrzati poslovne procese. Sada kada smo se prilagodili novonastaloj situaciji potrebna je analiza trenutnog stanja kako bi se tvrtke što lakše ponovo okrenule rastu i napretku. Postavlja se puno pitanja - kako je prilagodba poslovanja utjecala na tržište, što nas očekuje ove godine i kako se istaknuti na sve kompetitivnijem tržištu?

Zadnje razdoblje bilo je vrlo zahtjevno za proizvodne kompanije, ne samo u organizaciji proizvodnje, nego i u prodaji. Oporavak gospodarstva nije nešto što će se dogoditi “preko noći”. Pred nama su godine truda i rada na tome da se tržište normalizira. Klasični kanali prodaje kao što su sajmovi, ali čak i prezentacije ili sastanci uživo u velikoj su mjeri i dalje onemogućeni. Zato je potrebno naći nova kreativna rješenja kako pristupiti novim kupcima i održavati kvalitetne odnose s postojećim.

Upravo ćemo zato na našem eventu Proizvodnja 2.0 - Novi izazovi u prodaji, govoriti o tome kako proizvodne tvrtke mogu pronaći nove i zadržati postojeće kupce u današnjim okolnostima.Uspješne kompanije iz regije, Nexe i SCGM, u razgovoru s predstavnicima Lidera i BizLifea podijelit će svoja iskustva proizvodnje i prodaje u ovim izazovnim vremenima. Koja je pak uloga medija i oglašavanja u stabilizaciji tržišta, tema je o kojoj će govoriti direktor vodeće medijske kuće u Hrvatskoj - 24sata. Govornicima će se pridružiti stručnjaci iz HSM-a i vodeće svjetske CRM kompanije Salesforce i objasniti više o tome kako tehnologija tvrtkama može pomoći u ostvarenju zadanih ciljeva.Prijavite se za naš online event i saznajte kako plasirati svoje proizvode u sve kompetitivnijem okruženju!KADA: 13.4.2021. u 10 sati

KOME JE NAMIJENJEN: Direktorima, direktorima prodaje, marketinga ili nabave, direktorima komercijalnih poslova, direktorima za digitalizaciju proizvodnih kompanija te svima koji žele unaprijediti poslovne procese


HVALA NA INTERESU ZA HSM & SALESFORCE ONLINE EVENT!

Nažalost, sva mjesta su popunjena.

AGENDA

Napomena: HSM informatika kao organizator eventa zadržava pravo izmjene programa.

HVALA NA INTERESU ZA HSM & SALESFORCE ONLINE EVENT!

Nažalost, sva mjesta su popunjena.

pročitajte novosti na blogu

Kako ostvariti bolje rezultate s istim resursima?

Koji je ključ zadržavanja dobrih poslovnih rezultata u razdoblju koje nas očekuje, a sa sobom nosi posljedice krize, pročitajte u blogu Jakova Urbankea, Business Solutions Director, HSM informatika.

Društvena odgovornost kao zalog za budućnost

Kako doniranje i humanitarni rad uskladiti s vrijednostima i ciljevima tvrtke kroz pokrete poput Pledge 1%? Zašto sistematiziran i raznovrstan pristup društvenom djelovanju doprinosi i samoj tvrtki koja donira? Pročitajte u blogu Ane Šutić Renić, Head of Marketing Automation, HSM informatika.

Moja prva Salesforce aplikacija

Jedna od glavnih prednosti Salesforcea je mogućnost jednostavnog razvoja vlastitih prilagođenih aplikacija, a više o tome kako je napravila svoju prvu Salesforce aplikaciju piše Anamarija Reljanović, Junior Salesforce Developer, HSM informatika.