HSM & Salesforce online event
HSM & Salesforce online event

Customer 360 - putokaz za rast

Proizvodi i usluge koje IT i ostale tehnološke tvrtke nude klijentima podložne su iznimno brzim promjenama. Zbog toga se od takvih tvrtki očekuju agilnost, kao i razvoj poslovnih i prodajnih procesa koji se brzo i s lakoćom mogu prilagoditi novim uvjetima. Ono što pored trendova i proizvoda i usluga koji se stalno mijenjaju mora ostati konstanta je dobro korisničko iskustvo kako bi se osigurala prednost na tržištu. Pružanje kvalitetnog korisničkog iskustva polazi od dobrog poznavanja klijenta i kontinuiranog praćenja komunikacije s njim. Sistematizirani i sveobuhvatni podaci o klijentu koji su dostupni svakom zaposleniku, bez obzira u kojem odjelu radi, omogućit će da korisnik u svakom trenu dobije upravo onu informaciju koja mu je potrebna i u konačnici bude zadovoljan uslugom. Upravo je kompletan pogled na klijenta, odnosno Customer 360 ključ transfomacije poslovanja koju omogućuje Salesforce platforma.Vlastito iskustvo korištenja takvog rješenja na našem eventu Customer 360 - Putokaz za rast ispričat će gosti iz tvrtke Greyp Bikes. Krešimir Hlede, COO, Greyp Bikes, razgovarat će s Ognjenom Bagatinom, Business Owner, časopis Poduzetnik, o tome zašto su se već na samom početku poslovanja odlučili za Salesforce. Kako izgleda svakodnevni rad u tom sustavu u kratkom case studyju prenijet će nam Dominik Vrbanac, Head of Sales and After Sales u Greyp Bikesu.

Zašto nije dovoljno samo prepoznati trendove, nego organizirati i mijenjati tvrtku sukladno njima čut ćemo od Zvezdana Horvata, Managing Director and Partner, Adizes Southeast Europe. U drugom dijelu eventa razgovarat ćemo o temi umjetne inteligencije u prodaji, koja se mnogima čini kao daleka budućnost, ali već sad uvelike može pomoći svakodnevnim poslovnim procesima. Više o tome ispričat će Jan Štedul iz udruge CroAI.

Okupljene će na samom početku pozdraviti Jakov Urbanke, Director of Business Solutions, HSM informatika. Uvod u event kroz keynote govor i prodajnu priču dat će naši partneri iz Salesforcea, Mitka Avramova, Regional Vice President i Filip Novak, Salesforce Territory Manager za regiju. Koliko je za tvrtke važna kvalitetna sinergija timova prodaje i korisničke podrške čut ćemo od Željka Čačinovića, Senior Salesforce Consultant, HSM informatika.Pridružite se našem online eventu i podijelite s nama svoja pitanja, ideje i iskustva.KADA: 1.7.2021. u 10 sati

KOME JE NAMIJENJEN: Direktorima, direktorima prodaje, marketinga ili nabave, direktorima komercijalnih poslova, direktorima za digitalizaciju IT i ostalih tech tvrtki te svima koji žele unaprijediti poslovne procese


HVALA NA INTERESU ZA HSM & SALESFORCE ONLINE EVENT!

Nažalost, sva mjesta su popunjena.

AGENDA

Napomena: HSM informatika kao organizator eventa zadržava pravo izmjene programa.

pročitajte novosti na blogu

Kako do uspješne CRM implementacije?

Sigurno ste često čuli kako je dobra priprema pola posla. Zašto to pravilo vrijedi i za projekte CRM implementacije pročitajte u tekstu Paule Stražičić, Senior Consultant, HSM informatika.

Kako ostvariti bolje rezultate s istim resursima?

Koji je ključ zadržavanja dobrih poslovnih rezultata u razdoblju koje nas očekuje, a sa sobom nosi posljedice krize, pročitajte u blogu Jakova Urbankea, Business Solutions Director, HSM informatika.

Društvena odgovornost kao zalog za budućnost

Kako doniranje i humanitarni rad uskladiti s vrijednostima i ciljevima tvrtke kroz pokrete poput Pledge 1%? Zašto sistematiziran i raznovrstan pristup društvenom djelovanju doprinosi i samoj tvrtki koja donira? Pročitajte u blogu Ane Šutić Renić, Head of Marketing Automation, HSM informatika.