4 trenda korisničke podrške u četvrtoj industrijskoj revoluciji

Četvrta industrijska revolucija redefinira korisnička očekivanja, što utječe i na korisničku podršku. Koji trendovi mijenjaju taj svijet, pročitajte u tekstu Željka Čačinovića, Consultanta HSM informatike.

9 najčešćih isprika za nekorištenje CRM rješenja

Tehnologija može učiniti posao lakšim, a tvrtku uspješnijom. Zašto neke tvrtke oklijevaju i koje su najčešće isprike za to, pročitajte u tekstu Slavena Stojanovića, Head of Sales, HSM informatika.

Kako spriječiti da projekt implementacije CRM-a “propadne”?

Zašto je zadovoljan klijent važan i što učiniti kada projekt implementacije CRM-a ipak "propadne", pročitajte u tekstu koji je napisao Jakov Urbanke, COO, HSM informatika.

Što nas čeka u marketing (r)evoluciji?

Koji su trendovi koji mijenjaju marketing u četvrtoj industrijskoj revoluciji i kako će oni utjecati na sveukupno poslovanje tvrtki, pročitajte u tekstu koji je napisala Jelena Mihovec, Marketing Specialist, HSM informatika.

9 trendova koji će oblikovati budućnost prodaje

Način na koji radimo postaje sve sofisticiraniji i složeniji. Kako će to utjecati na budućnost prodaje, pročitajte u tekstu koji je napisao Slaven Stojanović, Head of Sales, HSM informatika.

Marketinška automatizacija – recept za savršeno korisničko iskustvo

Kako u svakom trenutku postići personalizirano korisničko iskustvo i zašto je ono toliko važno, pročitajte u tekstu Nikole Zubalja, Consultant, HSM informatika.

Marketinška automatizacija: 5 putovanja za savršeno korisničko iskustvo

Slanje pravih poruka pravim klijentima važnije je nego ikad. Pročitajte zašto u tekstu Nikole Zubalja, Consultant, HSM informatika.

Zašto je kvalitetno korisničko iskustvo “marketinški” trend koji ne smijete ignorirati

Što je korisničko iskustvo i zašto ga ne smijemo ignorirati, pročitajte u tekstu koji je napisala Jelena Mihovec, Marketing Specialist, HSM informatika.

Problem trgovačkog putnika, ili kako što brže obaviti što više?

Kako u najkraćem vremenu obaviti čim više zadataka, a istovremeno postići bolju optimizaciju resursa, pročitajte u tekstu koji je napisao Željko Čačinović, Consultant, HSM informatika.

Kako spriječiti da potencijalni klijent “nestane”?

Saznajte zašto potencijalni klijenti prestanu komunicirati s vama i što možete poduzeti da takve situacije spriječite, u tekstu Slavena Stojanovića, Head of Sales, HSM informatika.

Kako uspješno vladati dugotrajnim prodajnim procesima?

Zašto je bitno definirati cilj sastanka da bi on bio uspješan i koja magična pitanja morate postaviti da biste to mogli, saznajte u tekstu Slavena Stojanovića, Head of Sales, HSM informatika.

Kako znati kad je pravo vrijeme za CRM?

Pročitajte kako se HSM informatika odlučila na implementaciju CRM-a i kako znati je li pravo vrijeme za to u vašoj tvrtki, u tekstu koji je napisao Jakov Urbanke, COO, HSM informatika.

Zašto je marketing neophodna spona između klijenata i prodaje?

Zašto je u današnje vrijeme, kad klijenti diktiraju promjene na tržištu, usklađivanje između marketinga i prodaje neophodno, piše Jelena Mihovec, Marketing Specialist, HSM informatika.

Tko želi biti samo još jedan prodavač?

Zašto danas prodaju nije moguće generalizirati, te zašto je svaki razgovor i sastanak potrebno prilagoditi osobi koja je s druge strane i koji su najbolji načini za to, piše Denis Zejnilović, Sales Manager, HSM informatika.

Project Management – kako držati sve konce u rukama?

Koja je uloga Project Managera u projektima, na koje izazove najčešće nailaze u vođenju projekata i koji su potencijalni odgovori na te izazove, piše Ivana Škegro, Consultant, HSM informatika.

Organizirali ste uspješan event – što dalje?

Koji elementi follow-up procesa vam mogu pomoći da dođete do više klijenata i uspostavite kvalitetnije odnose nakon uspješnog eventa, piše Jelena Jelinić, Marketing Manager, HSM informatika.

Sistematizacija prodajnih procesa = uspješnija prodaja

Zašto standardizirani i strukturirani prodajni procesi čine prodaju uspješnijom, piše Slaven Stojanović, Head Of Sales, HSM informatika.

Kad 20% izmjena rješava 80% potreba

Kako novi CRM korisnici u najkraćem roku i uz najmanje resursa mogu vidljivo i kvalitetno unaprijediti svoje poslovanje, piše Jakov Urbanke, COO, HSM informatika.

CRM: Povratak osnovama

Zašto je za uspješno upravljanje odnosima s klijentima ključno organizirati podatke i imati kvalitetan sustav kao potporu, piše Dejan Rogan, Consultant, HSM informatika.

Kako organizirati prodajne evente na koje ljudi rado dolaze?

Kako imati uspješan i zanimljiv event koji rezultira novim klijentima, pročitajte u tekstu koji je napisala Jelena Jelinić, Marketing Manager, HSM informatika.

Sales Development – ljepši naziv za Telesales?

Koje su razlike između Sales Development procesa i tradicionalnog Telesales pristupa, piše Dominik Lasić, Sales Development Specialist, HSM informatika.

Kako naći idealnog prodavača?

Što je važno za dugotrajni uspjeh tvrtke i kako riješiti dilemu činjenice da ne postoji mitski idealni prodavač kojem većina nas teži, piše Jakov Urbanke, COO, HSM informatika.

Želite pročitati naš najnoviji blog, saznati novosti iz HSM-a ili dobiti pozivnicu za naš idući event?