BLOG

Kako do uspješne CRM implementacije?

Sigurno ste često čuli kako je dobra priprema pola posla. Zašto to pravilo vrijedi i za projekte CRM implementacije pročitajte u tekstu Paule Stražičić, Senior Consultant, HSM informatika.

Kako ostvariti bolje rezultate s istim resursima?

Koji je ključ zadržavanja dobrih poslovnih rezultata u razdoblju koje nas očekuje, a sa sobom nosi posljedice krize, pročitajte u blogu Jakova Urbankea, Business Solutions Director, HSM informatika.

Društvena odgovornost kao zalog za budućnost

Kako doniranje i humanitarni rad uskladiti s vrijednostima i ciljevima tvrtke kroz pokrete poput Pledge 1%? Zašto sistematiziran i raznovrstan pristup društvenom djelovanju doprinosi i samoj tvrtki koja donira? Pročitajte u blogu Ane Šutić Renić, Head of Marketing Automation, HSM informatika.

Moja prva Salesforce aplikacija

Jedna od glavnih prednosti Salesforcea je mogućnost jednostavnog razvoja vlastitih prilagođenih aplikacija, a više o tome kako je napravila svoju prvu Salesforce aplikaciju piše Anamarija Reljanović, Junior Salesforce Developer, HSM informatika.

Kako pomoću webinara stvoriti prodajne prilike?

Kako organizirati što bolji webinar, ali i nakon njega realizirati što više prodajnih prilika pročitajte u blogu Ane Šutić Renić, Head of Marketing Automation i Slavena Stojanovića, Head of Sales, HSM informatika.

Kako unaprijediti poslovanje uz nove tehnologije?

Digitalno potpisivanje zasigurno je jedan od trendova budućnosti koji očekuje većinu tvrtki. Koje su njegove prednosti i kako integriranjem s CRM alatima može unaprijediti vaše poslovanje pročitajte u tekstu Paule Stražičić, Consultant, HSM informatika.

Prodaja u novim okolnostima. Što smo radili da podignemo prodaju?

Izvanredna situacija u kojoj su se tvrtke našle posljednjih mjeseci od gotovo svih je zahtijevala prilagodbu. Kako je ona izgledala u HSM-u pročitajte u blogu Jakova Urbankea, COO, HSM informatika.

5 savjeta za produktivan rad od kuće

Većina se tvrtki u ovoj situaciji morala prilagoditi radu od kuće. Kako biti što uspješniji u prelasku na novi način rada i može li on biti produktivan pročitajte u tekstu Ane Rogić, Marketing Assistant, HSM informatika.

Što je to Partner Relationship Management i kako može pomoći vašem poslovanju?

PRM rješenje omogućuje tvrtkama koje se u velikoj mjeri oslanjaju na partnere u svom distribucijskom kanalu da ostvare rast na tržištu. Koji su njegovi benefiti za vaše poslovanje pročitajte u tekstu Paule Stražičić, Consultant, HSM informatika.

Dojmovi s Dreamforcea 2019. – što je to Dreamforce i zašto trebate otići na njega?

Kako je izgledala najveća softverska konferencija na svijetu koja od 2003. okuplja cijelu Salesforce zajednicu i što je tamo naučio podijelio je Jakov Urbanke, COO, HSM informatika.

3 razloga zašto biste inbound marketingu trebali dati šansu

Što je uopće inbound marketing i zašto bismo ga svi trebali početi koristiti, pročitajte u tekstu Ane Šutić Renić, Head of Marketing Automation, HSM informatika.

S kojim izazovima smo se sreli u pokretanju novog posla?

Pokretanje novog posla uvijek sa sobom donosi određene izazove, no od toga ne treba bježati. Koji su to izazovi bili u HSM-u i što je na njima naučio, podijelio je Jakov Urbanke, COO, HSM informatika.

Što je to Sales Development i kako ga mi radimo

Što je točno Sales Development koji je toliko prisutan danas i kako ga vidimo u HSM informatici, saznajte u tekstu Zvonimira Martinovića, Sales Development Specialist, HSM informatika.

salesforce optimiziranje crm-a

5 koraka za optimiziranje vašeg Salesforce CRM-a

Donosimo pet savjeta Rodneyja Apure da biste u startu optimizirali svoju Salesforce platformu. Intervju je provela Muriel Molloy, Salesforce Senior Product Marketing Manager.

zadovoljstvo kupca u odijelu

Korisnička podrška ili kako zadržati zadovoljstvo kupca

Dok se marketinški fond troši na lov novih korisnika često ne primjećujemo vrijednost zadržavanja postojećih kupaca. Više u tekstu Željka Čačinovića, Consultanta HSM informatike.

outsourcing, hsm, salesforce, crm

Kad je outsourcing pravi odabir?

Što je outsourcing? Može li pomoći vašem poslovanju i kakva su naša iskustva s outsourceanjem pročitajte u tekstu koji je napisao Jakov Urbanke, COO, HSM informatika.

five star customer experience, korisničko iskustvo

Ponudite vrhunsko korisničko iskustvo uz ove korake

Bez strategije korisničkog iskustva nije moguće opstati. Koji koraci mogu pomoći u njenom stvaranju, pročitajte u tekstu koji je napisao Dino Damjanović, Marketing Assistant, HSM informatika.

industrijska revolucija

4 trenda korisničke podrške u četvrtoj industrijskoj revoluciji

Četvrta industrijska revolucija redefinira korisnička očekivanja, što utječe i na korisničku podršku. Koji trendovi mijenjaju taj svijet, pročitajte u tekstu Željka Čačinovića, Consultanta HSM informatike.

9 najčešćih isprika za nekorištenje CRM rješenja

CRM rješenja mogu učiniti posao lakšim, a tvrtku uspješnijom. Zašto neke tvrtke oklijevaju i koje su najčešće isprike za to, pročitajte u tekstu Slavena Stojanovića, Head of Sales, HSM informatika.

projekt implementacije CRM sustava

Kako spriječiti da projekt implementacije CRM-a “propadne”?

Zašto je zadovoljan klijent važan i što učiniti kada projekt implementacije CRM-a ipak "propadne", pročitajte u tekstu koji je napisao Jakov Urbanke, COO, HSM informatika.

Što nas čeka u marketing (r)evoluciji?

Koji su trendovi koji mijenjaju marketing u četvrtoj industrijskoj revoluciji i kako će oni utjecati na sveukupno poslovanje tvrtki, pročitajte u tekstu koji je napisala Jelena Mihovec, Marketing Specialist, HSM informatika.

9 trendova koji će oblikovati budućnost prodaje

Način na koji radimo postaje sve sofisticiraniji i složeniji. Kako će to utjecati na budućnost prodaje, pročitajte u tekstu koji je napisao Slaven Stojanović, Head of Sales, HSM informatika.

Marketing automation: recept za savršeno korisničko iskustvo

Kako u svakom trenutku postići personalizirano korisničko iskustvo i zašto je ono toliko važno, pročitajte u tekstu Nikole Zubalja, Consultant, HSM informatika.

Marketinška automatizacija: 5 putovanja za savršeno korisničko iskustvo

Slanje pravih poruka pravim klijentima važnije je nego ikad. Pročitajte zašto u tekstu Nikole Zubalja, Consultant, HSM informatika.

Zašto je kvalitetno korisničko iskustvo “marketinški” trend koji ne smijete ignorirati

Što je korisničko iskustvo i zašto ga ne smijemo ignorirati, pročitajte u tekstu koji je napisala Jelena Mihovec, Marketing Specialist, HSM informatika.

Problem trgovačkog putnika, ili kako što brže obaviti što više?

Kako u najkraćem vremenu obaviti čim više zadataka, a istovremeno postići bolju optimizaciju resursa, pročitajte u tekstu koji je napisao Željko Čačinović, Consultant, HSM informatika.

Kako spriječiti da potencijalni klijent “nestane”?

Saznajte zašto potencijalni klijenti prestanu komunicirati s vama i što možete poduzeti da takve situacije spriječite, u tekstu Slavena Stojanovića, Head of Sales, HSM informatika.

Kako uspješno vladati dugotrajnim prodajnim procesima?

Zašto je bitno definirati cilj sastanka da bi on bio uspješan i koja magična pitanja morate postaviti da biste to mogli, saznajte u tekstu Slavena Stojanovića, Head of Sales, HSM informatika.

Kako znati kad je pravo vrijeme za CRM?

Pročitajte kako se HSM informatika odlučila na implementaciju CRM-a i kako znati je li pravo vrijeme za to u vašoj tvrtki, u tekstu koji je napisao Jakov Urbanke, COO, HSM informatika.

Zašto je marketing neophodna spona između klijenata i prodaje?

Zašto je u današnje vrijeme, kad klijenti diktiraju promjene na tržištu, usklađivanje između marketinga i prodaje neophodno, piše Jelena Mihovec, Marketing Specialist, HSM informatika.

Tko želi biti samo još jedan prodavač?

Zašto danas prodaju nije moguće generalizirati, te zašto je svaki razgovor i sastanak potrebno prilagoditi osobi koja je s druge strane i koji su najbolji načini za to, piše Denis Zejnilović, Sales Manager, HSM informatika.

Project Management – kako držati sve konce u rukama?

Koja je uloga Project Managera u projektima, na koje izazove najčešće nailaze u vođenju projekata i koji su potencijalni odgovori na te izazove, piše Ivana Škegro, Consultant, HSM informatika.

Organizirali ste uspješan event – što dalje?

Koji elementi follow-up procesa vam mogu pomoći da dođete do više klijenata i uspostavite kvalitetnije odnose nakon uspješnog eventa, piše Jelena Jelinić, Marketing Manager, HSM informatika.

Sistematizacija prodajnih procesa = uspješnija prodaja

Zašto standardizirani i strukturirani prodajni procesi čine prodaju uspješnijom, piše Slaven Stojanović, Head Of Sales, HSM informatika.

Kad 20% izmjena rješava 80% potreba

Kad 20% izmjena rješava 80% potreba

Kako novi CRM korisnici u najkraćem roku i uz najmanje resursa mogu vidljivo i kvalitetno unaprijediti svoje poslovanje, piše Jakov Urbanke, COO, HSM informatika.

CRM: Povratak osnovama

Zašto je za uspješno upravljanje odnosima s klijentima ključno organizirati podatke i imati kvalitetan sustav kao potporu, piše Dejan Rogan, Consultant, HSM informatika.

Kako organizirati prodajne evente na koje ljudi rado dolaze?

Kako imati uspješan i zanimljiv event koji rezultira novim klijentima, pročitajte u tekstu koji je napisala Jelena Jelinić, Marketing Manager, HSM informatika.

Sales Development – ljepši naziv za Telesales?

Koje su razlike između Sales Development procesa i tradicionalnog Telesales pristupa, piše Dominik Lasić, Sales Development Specialist, HSM informatika.

Kako naći idealnog prodavača?

Što je važno za dugotrajni uspjeh tvrtke i kako riješiti dilemu činjenice da ne postoji mitski idealni prodavač kojem većina nas teži, piše Jakov Urbanke, COO, HSM informatika.

Želite pročitati naš najnoviji blog, saznati novosti iz HSM-a ili dobiti pozivnicu za naš idući event?